Mennyi az eselye?
Figyelt kérdés
Párommal 2018.december 29en valamint 2019.01.06an együtt voltunk. Nem védekeztünk. Nem élvezett belém de többször előfordult hogy majdnem elelvezett bennem csak abbahagyta. Lehet mar az előváladéktol is teherbeesni... Az utolsó menstruációm 2018. December 23tol december 27ig tartott.2019. jan. 6. 05:25
2/9 anonim válasza:
Azt mondanám,hogy kb.5%az esély,vagy még annyi sem.Mi 10 évig megszakítással védekeztunk,egyszer sem lettem terhes.Amúgy meg peteérésed sincs.Viszont ha nem akarsz terhességet,jó lenne vigyázni!
3/9 anonim válasza:
Megszakított közösülés pearl indexe 35. Ez tény. A többi csak szubjektív találgatás.
4/9 anonim válasza:
Az elovaladek NEM tartalmaz spermiumot csak akkor, ha az elozo kozosules utan nem urult ki. Tobb, egymastol fuggetlen kutatas eredmenye ez
5/9 anonim válasza:
Szeretném ezeket elolvasni. Adj neveket, címeket, linkeket. Köszi!
6/9 A kérdező kommentje:
Én is kíváncsi vagyok rá.
2019. jan. 6. 17:52
8/9 A kérdező kommentje:
Feszül a mellem. Ez bajt jelent?
2019. jan. 8. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!