Ha a fogamzasgatlo szedese mellett esnek teherbe (tobb eve szedem), akkor mennyi az eselye annak ha a babanak valami baja lesz?
Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes, csak erdekelne a valasz. Elore is koszonom!2018. nov. 20. 17:46
1/5 anonim válasza:
Szinte esélytelen hogy HA RENDESEN szeded terhes legyél, de ha mégis lenne gyerek, 2 esélyes a dolog. De nagyobb az esély hogy nem lesz baja, ha elsőhónapban észreveszed, és nem tömöd még magad 3 hónapon keresztül gyógyszerrel.
2/5 anonim válasza:
Ezek a tabletták nem veszélyesek a magzatra nézve.
Viszont ha évek óta szeded problémamentesen, akkor terhes sem leszel mellette. :)
3/5 anonim válasza:
Ha valami gyengítette a gyógyszer hatását, megtermékenyülhetsz, viszont megtapadni nem fog tudni rendesen a vékony méhnyálkahártya miatt, nagy valószínűséggel elvetélnél.
4/5 anonim válasza:
Nekem 2 barátnőm is fogamzásgátló szedése mellett lett terhes és rendesen szedték. Semmi baja nem lett a magzatnak :)
5/5 anonim válasza:
Én fiam gyógyszer (és a melle szedett antibiotikum közös elegye) mellett fogant meg.
Problémamentes terhességem volt, egészséges lett a kisfiam, aki már 5 éves nagylegeny😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!