Fogamzásgátló tabletta szedése mellett így is lehetek attól terhes?
Tabletta mellett megszakítással??
😮😮😮😮
7 év alatt szinte mindig bennem ment el a férjem
Ha rendesen szeded és nem szedtél más gyógyszert, akkor nagyon kicsi az esélye.. Csak a hiba% miatt nem írom, hogy 0
De most min parázol? A fogamzásgátló azért van hogy ne ess teherbe, tehát tökmindegy hogy beléd élvez-e vagy se.
Ilyet még nem is hallottam hogy valaki erre vigyáz úgy hogy közben szedi a gyógyszert...
szerintem meg jól teszik, hogy megszakítással is védekeznek a fogamzásgátló mellett... fogamzásgátló mellett is van esély terhességre, bár nagyon minimális...
biztos büszke lennék a lányomra, ha ezt így alkalmazná!
mindenki mondja,hogy hülyeség mellette kiegészítő védekezés, aztán neadj isten beleesel a 0,1%-ba nem nekik kell felnevelni vagy nem nekik kell majd abortuszra menni!
mondom úgy,hogy én is bíztam a védelembe tabletta szedésnél és hagytam..de eszembe se jutott mást leoltani vagy beszólni,mert máshogy is tesz a nem kívánt terhesség ellen!
nem ez az első kérdés, ami alatt azt olvasom...hogy "lehülyézik" az embert, aki tényleg megtesz mindent
húgom is szed tablettát és óvszert is használnak a barátjával 16 éves és szerintem ez egy nagyon felelőségteljes döntés!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!