Pozitív vagy száradási csik?
Van 2.csik az biztos keresni nem kell rajta lehet képen nem látszik annyira . Nem tudom eldönteni ha akarom van színe a csiknak ha akarom nincs :/ walentin 10es teszt
igen halványka de látom hátarozottan a színét:))) és 25os gabriel
Köszönöm 😊😊
Nem tudom ez mennyit segít neked de nekem ilyen volt a száradási csíkos(one step vaterás,10-es):
Utolsó. Én ezt biztos pozitívnak hittem volna :(
3 tesztet csináltam mindegyikén van valami , az utolsó az meg 25os volt szóval remélem nem fogtam ki az összes száradási csíkos tesztet. De igazából lehet hogy még meg se kellett volna jönnie nem tudom. Viszont semmi pms tünetem nincs, ami ilyenkor már bőven szokott lenni . A mellem duzzadt meg 2 mérettel nagyobbra:D de még az se faj
Én is annak hittem :(
Szerintem a tiéd nem az,ennyi száradási... lehetetlen lenne... :D
áttettem az utolsó teszted negatívba(Ha nem haragszol) így még szebben kivehető :) én nagyon drukkolok neked!
Ugye jobban kivehető?:) de ha már egy 25ös ilyet produkál, próbálj meg egy predictor 10-est. Az tuti eredményt fog mutatni
én arra a tesztre esküszöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!