Pozitív vagy száradási csik?
Figyelt kérdés
Van 2.csik az biztos keresni nem kell rajta lehet képen nem látszik annyira . Nem tudom eldönteni ha akarom van színe a csiknak ha akarom nincs :/ walentin 10es teszt
2019. jan. 5. 22:21
11/166 anonim válasza:
Sztem pozitív...
Megy a drukk h erősödjön 😊 majd írj ha teszteltél 😊
12/166 A kérdező kommentje:
Vaku nélkül hátha jobban látszik (azoknak akik nem láttak)
Remélem igazatok lesz és erősödni fog:) Viszont magamnak csináltam mert ez esti teszt nem birtam kk reggelig így most kétségek között maradtam :/
2019. jan. 5. 22:45
13/166 anonim válasza:
Ezért nem szabad késés előtt tesztelni, mert ha ilyen van kétségek között van az ember
14/166 A kérdező kommentje:
Tudom enis de ma kellett mennem gyógyszertárba vettem 2 tesztet egyet holnap reggelre terveztem egyet 3-4 nap múlva csak hát nem birtam megállni....
2019. jan. 5. 22:59
15/166 anonim válasza:
16/166 anonim válasza:
Második link rossz, bocsánat. Rosszul másoltam a linket. Mindjárt mutatom a jót. Utolsó voltam
17/166 A kérdező kommentje:
De jó , gratulálok:))))))))
Igazából az bizonytalanit el hogy nem tudom tényleg van e színe vagy csak beképzelem...
2019. jan. 5. 23:02
18/166 anonim válasza:
19/166 A kérdező kommentje:
Hát igen egyértelmű az utolsó:)))))
Szerdáig varok, enis ilyen szép csíkokat akarok látni:))
Gratulálok!
2019. jan. 5. 23:09
20/166 anonim válasza:
Köszönöm szépen!
Én meg nagyon drukkolok neked! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!