Pozitív vagy száradási csik?
Van 2.csik az biztos keresni nem kell rajta lehet képen nem látszik annyira . Nem tudom eldönteni ha akarom van színe a csiknak ha akarom nincs :/ walentin 10es teszt
20as köszönöm 😊😊😊😊
Utolsónak is köszönöm a bíztató választ, tudom h a tényen nem változtat ki mit lát és gondol , de jól esnek a biztato szavak ( megnyugodtam hogy nem én kezdek bedilizni hogy beképzelem)
Szóval köszönöm!!!😊😊😊💖
Ez kb mintha az én tesztem lenne 14 héttel ezelőttről.. :)
18 hkm
9-es vagyok!Köszönöm!Azért érdemes tesztelni mert ha erősödik jo jel.Nekem két hónapja volt egy kémiai,picit erősödött,de halvány volt nagyon.8 nspra rá meg is jött.
Az utolsó tesztem ilyen lett.
Szia!
En tobb terhessegemnel is hasznaltam ezt a tesztet es en is teszteltem a nem vart elott, lett is nagyon-nagyon halvany pozitiv vele.
En is latok halvanyan masodik csikot a te teszteden, de maskepp nez ki ebben a formaban, mint nekem volt a halvany pozitiv. Az enyemen a halvany is olyan vastag volt, mint a kontrollcsik es volt valami gyenge szine is.
Kerdes, hogy mikor fotoztad a tesztet, lehet, hogy szaradas utan es azert lett ilyen, en csak idon belul neztem es fotoztam, utana kidobtam.
Idon belul hogy nezett ki neked a csik? Vastagabb volt, szinesebb, vagy milyen?
Mindjart megkeresem a kepet a tesztemrol, tudom, hogy valahova feltoltottem.
Megtalaltam a kepeket.
Ez a 11. ciklusnapon volt:
Ezen nem is annyira a csik latszik, hanem inkabb a szin.
Masnap ilyen volt:
Ez pedig masik terhessegnel szinten hasonlo idoben keszult, a nem vart elott 2-3 nappal:
Ha tegnapi teszted van a foton, akkor holnap reggel elso vizeletbol, vagy kedd reggel probalkozz ujra, mert erosodnie kell, ha pozitiv.
Hát lányok ez a ma reggeli, megint olyan ha akarom látszik ha akarom nem... azóta eltelt kb 30perc a teszten jobban látszik most hohy ban ott valami , ami képet feltöltök most az 5p belüli.. ugyan az a teszt csak kazettas
Köszönöm mindenkinek a választ 😘
Utolsó, szépen erősödött neked ! Az biztat hogy a száradási csik csak nem rögtön jelenik meg , és nem mind a 2 teszten :)
Ez kb félórával utána ( talán képen jobban látszik) de nem győzött meg:/ 2-3 nap múlva megismétlem másik tesztel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!