Pozitív vagy száradási csik?
Van 2.csik az biztos keresni nem kell rajta lehet képen nem látszik annyira . Nem tudom eldönteni ha akarom van színe a csiknak ha akarom nincs :/ walentin 10es teszt
FEMIBION 0 babatervezés,Szent-Györgyi Albert C-VITAMIN 1000mg, VITAMIN B KOMPLEX.
És cickafark teát iszom peteérésig.:)
Te?
Első hónap folsav , peteerestol palástfű tea , 2-5 hónap mehpempo + palástfű +folsav , most 1 hónapja E vitamin +folsav 😁
Én a terhes vitaminokról azt hallottam hizlalnak én pedig könnyen hízok szóval csak terhesen akarom szedni, elég lesz majd akkor hízni :)
Én még eddig nem híztam tőle,remélem nem is fogok :D
És következő hónapban remélem nekünk is sikerül :(
Olvastam hogy a 20eveseknek első baba általában 1-6honap de ugye 1even belül is normális. Bár nem tudom hany éves vagy , én kicsit bizakodó lettem .
Biztos hogy hamarosan összejön neked is !:)
Hat erre nagyon kiváncsi leszek kedves kérdező ! Én nagyon drukkolok neked és remelem pozi LESZ a teszt , mert ez meg nem az sajnos !
Kis millió ilyen tesztem volt ... tényleg r.hadt sok .... mindig megjött a végén ! (Kémiai terhesség állítólag ennek az oka )
Remelem holnap már egy egyértelmű teszttel jössz, ami már számodra sem vet fel több kérdést !
Ha netán negatív viszont akkor se keseredj el!
Mi 7 évet vártunk rá!
Drukkolok !
Ez Gabriel teszt?
Mert ha igen akk halvany pozitiv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!