Hányinger, mint terhességi tünet mikor jelentkezhet először?
A cikkusom 34. napja van, 28-35-40 napos szokott lenni.
Pár napja hányingerem van,de nem reggel, inkább így este felé.
Tesztelni nem akarok túl korán.
Ilyen korán már lehet hányinger, ha esetleg baba van a dologban?
5hét+1naposan hánytam először, utána jött 2 hét szünet, de az iszonyú émelygést így sem úsztam meg. Majd kb egyik napról a másikra megérkezett a terhességi vészes hányás ami a 13. hétig volt nagyon durva (konkrétan semmi nem maradt bent, még a lenyelt nyálamat is kihánytam).
Egyébként valamiért nekem is estére lesz és volt is rosszabb, szóval ez a reggeli rosszullét sem törvényszerű.
Menstruáció előtt 2 nappal rókáztam először. Rögtön tudtam, hogy baba van a dologban, másnap reggel lett is egy halvány pozitív tesztem.
Most a 34. hétben vagyok és azóta is hányok minden nap.
Én az egész terhességemet végighányingereztem és végighánytam, még a végén is, de csak a 7. héttől jött elő.
Szerintem nem amiatt érzed.
Viszont ha 40 napos is szokott lenni a ciklusod, akkor várd meg a 40. napot és akkor tesztelj. Akkor nagy valószínűséggel már biztosat fog mutatni a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!