Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor jelentkezhet legkorábban...

Mikor jelentkezhet legkorábban a terhességi tünet (pl hányinger) és mikor lesz pozitiv a teszt elöször?

Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Legkorábban a nem várt napján lesz pozi a teszt, bár az érzékenyebb tesztek már előbb kimutathatják. A tünetek pedig egyénileg változóak, van akinél semmi nem jelentkezik, van akinél már nagyon korán.
2012. aug. 14. 09:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Én csak az 5.héten lettem rosszul először, hányinger volt ezerrel.

A barátnőm a beágyazódás táján kezdett el hányni, még nem is volt ideje a megjövetelnek, de egy héttel a babagyártás után hányt már.

tök változó :)

2012. aug. 14. 10:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Azért kérdem,mert júl 26-án voltunk utoljára együtt (Elötte neg volt a teszt)

és 1 hete hányingerem van. Teszt viszont pozitiv. 26.óta viszont korai lenne a poz eredmény. Szerintem....

S csak havonta egyszer voltunk együtt..

2012. aug. 14. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:
26-a óta nem korai a pozi teszt. Mikor volt a menstruációd utoljára? És mikorra nem vártad, mert gondolom már késik?
2012. aug. 14. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:

nem korai a pozitív teszt, mert elvileg már aug. 9-én simán lehet pozitív.

Gratulálok!!!!

Tudnál képet mutatni a tesztről????

2012. aug. 14. 11:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Most le leszek szidva szerintem(mint általában) oktoberben lesz 2.5éves a lányom. Szlés óta 2szer jött meg.Egyszer tavaly,egyszer idén márciusban. Azóta semmi. De a dokim szerint ez normális amig szopizik.Szóval vártam én minden hónapban,de semmi... Április végén beszéltem utoljára a dokimmal,akkor azt mondta hogy semmi gond,ne aggódjak..
2012. aug. 14. 11:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Persze:) Majd csinálok róla fotót,s feltöltöm. Ti mit tennétek ha a család le akarna beszélni a babáról?Hogy korai a tesó meg egyebekre hivatkozva?
2012. aug. 14. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Én már így a végéhez írnám a kérdésnek, hogy nem hiszem, hogy bármelyik családtagotoknak köze lenne hozzá, ha jön a kistesó!!!

Az a lényeg, hogy TI mit akartok!!!! A TI gyereketek lesz!!

Amúgy is, szerintem a 2,5-3 év ideális korkülönbség!!!

Egyébként gratulálok a pozitív teszthez, és ne hagyd magad a "kedves" családtagok által befolyásolni!

Ez a TI döntésetek kell legyen, akárhogy is döntötök!!

39hkm

2012. aug. 14. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Először a kérdésed kapcsán: nekem a második babámmal nem várt előtt 3 nappal már olyan rosszul voltam, hogy fel sem tudtam kelni, csináltam egy tesztet nem várt első napján, és olyan erős volt a csík, előbb kijött, mint a kontroll!

A két lánykám között 2 év, 2 hónap és 1 nap van. A nagyobb miatt nem volt egyszerű a második terhesség, pl. 2,5 évesen lett szobatiszta, jól kihúzta azt is, de szerintem is jobb így, most még ölik egymást, de azért napról napra látom, hogy egyre többet tudnak együtt játszani, remélem jó testvérek, barátnők lesznek később. Bátyám meg köztem 5 év van, teljesen más generáció. A férjemnek az egyik öccse 3évvel fiatalabb, vele szoros a kapcsolata, a másikkal már nem (mondjuk ő 14évvel fiatalbb, másik véglet)

Szóval ha Ti úgy gondoljátok, hogy itt az idő, akkor senkinek ne hagyjátok, hogy beleszóljon.

2012. aug. 14. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!