3 napja keményedő érzékeny fájó mellbimbó, hányinger és egy negativ teszt! Most akkor mi van? A mensi nem mérvadó sajnos nem rendszeres! Menjek dokihoz? Ha a teszt nem mutatja még ki akkor ő már láthat valamit?
Én is ugyanígy voltam.És azóta már van egy gyönyörű 16 hónapos kislányom!
Menj el orvoshoz!Ha a vizsgálaton nem tudja kitapintani elküld ultrahangra és ott majd megmondják.De előtte csinálj még egy tesztet.
Nekem is rendszertelen a menszim.
4 éve szenvedünk a párommal, jártunk orvosról orvosra... ilyen gyógyszer, aztán olyan.... ettől tuti teherbe esek.... na ennek plusz 20 kg lett a vége :(
Szóval december közepe óta nem szedek semmit. Elegem lett a kísérletezgetésekből! Mert a menszim azóta sem állt be, és babánk sem lett.
Nem fogok életem végéig ki tudja milyen gyógyszereket szedni, csak azért, hogy rendszeresen menstruáljak és felhízzak még vagy 50 kg- ot.....
A baba témával meg úgy vagyunk, ha a jó Isten akar adni nekünk, akkor fog is!
A legújabb fejlemény pedig, hogy egy hónapja fájnak és meg vannak duzzadva a melleim, és csak barnás folyásom volt menszi helyett. Talán most jött el az idő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!