Hol tudok esemény utáni tablettát íratni? Szükség van rá, ugye?
Nem ragoztuk túl elhiheted , annyit mondtam hogy kiszakadt az óvszer szeretnek esemény utáni tablettát feliratni .
Erre a doki hogy ezt nőgyogyasznak kell felírnia , jo oké mondom de karácsonykor nincs nőgyógyász.
Erre ő hogy de ha ilyen felelőtlenek vagyunk miért nem iratok ki a dokimmal több receptet es akkor nem kene az ügyeletre rohangálni meg amúgy is o ezt nekem fel sem
írhatna .
En meg tok hülyén éreztem magam próbáltam megértetni vele hogy hat de kiszakadt a gumi de látszott rajta hogy ugy se hiszi el.
Mindegy mondom , lényeg hogy oda adja , hát nagy kegyesen méltóztatott felírni a receptet de vágta hozza a fejeket .
Igazad van előző de hidd el en se csevegni mentem oda , a doki közeledett meg alazott meg.
Ennyit erről amúgy nemtom ebbe is minek belekötni , tényleg annyi rosszindulatú ember van undorító !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!