Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol tudok esemény utáni...

Hol tudok esemény utáni tablettát íratni? Szükség van rá, ugye?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Az éjjel szexeltünk és belém (is) élvezett a partnerem. Múlthónapban 19-én jött meg, általában 28-30 nap múlva jön meg újra. Megbeszéltük, hogy veszünk esemény utáni tablettát, de hol írassam fel? Dolgoztam, rendelési időben sehova sem tudtam menni.
2019. jan. 4. 16:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyik kórházban.

Igen, írasd fel!

2019. jan. 4. 17:15
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Kórhàz, klinika ügyeletén
2019. jan. 4. 17:15
 3/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) még sosem kellett ilyen. Nagyon el fognak ítélni érte? Főleg ha egyedül megyek...
2019. jan. 4. 18:08
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha abortuszra mesz azt meg jobban elitelik nyugi ;)
2019. jan. 4. 18:11
 5/22 A kérdező kommentje:
Abortuszra sosem mennék. :) most is csak azért döntöttünk így, mert szakítottunk és tudjuk, hogy nincs együtt jövőnk. Mivel ilyenkor még nem egy életről van szó, ez kegyesebbnek tűnik. És egy életre megtanultam, hogy az óvszerre vigyázni kell, nem lehet benne durván szexelni.
2019. jan. 4. 18:21
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd magad lenézni!

Becsúszott egy hiba, ez megtörténhet bárkivel, az az egyedüli felelős cselekedet, amit te tervezel. Ha ez valamelyik egészségügyi dolgozónak nem tetszik, hát ez legyen az ő problémája!

Még ha elítélhető dolog lenne is, akkor is a te életed!

Senkinek nem tartozol magyarázattal!

2019. jan. 4. 18:25
 7/22 anonim ***** válasza:
33%

Nem azon fognak problémázni, hogy esemény utáni tabletta kell, hanem azért, mert cseszel normális rendelési időben menni.

Bármennyire hihetetlen, az ügyelet nem arra való, hogy amit nem tudtál nap közben elintézni, mert éppen más dolgod volt, azt az ügyeletben tedd meg. Az az olyan esetekre való, ami nem várhat másnapig.

El kellett volna szépen ballagnod reggel a normál rendelésre. Ne csodálkozz, ha húzni fogják a szájukat.

2019. jan. 4. 19:56
 8/22 A kérdező kommentje:
Tehát rúgjanak ki, hogy bevehessek egy gyógyszert?
2019. jan. 4. 19:59
 9/22 anonim ***** válasza:
32%

Tehát kéredzkedj el a munkahelyedről? Oldd meg bakker.

A bankba sem mehetsz be este 10-kor, mert te éppen akkor érsz rá.

2019. jan. 4. 20:03
 10/22 A kérdező kommentje:

A banki ügyeket elintézem máskor....az várhat 1 hetet, amíg délutános leszek. De ez nem várhat hétfőig, hiszen ha terhes leszek véletlenül, akkor nem mondhatom, hogy "kiszakadt a gumi, elkéstem, bocsi"

...

2019. jan. 4. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!