Háziorvos felírhat esemény utáni tablettát? Miskolcon hol írják fel?
Nem.
Nőgyógyász írhat csak fel. Kórházi ambulancia, Rendelőintézet, magánrendelés... de csak nőgyógy. szakorvos adhat receptet.
Sürgősségi fogamzásgátló ambulancia már nincs!
Elvileg felirhatja ügyeletes orvos, de ha kórház nőgyógyászati osztályra vagy magán orvoshoz fordulsz, akkor ott biztos szerzel vényt.
Mindenki felirhatja. Még a gyerekorvos is, sebész, ügyeletes bárki. Csak nem akarják, de néha még a nőgyógyász sem.
Üdv, egy fül-orr gégész (és igen én már irtam fel de csak 1x mert ellenzem)
#6 os vagyok
Mielőtt letámadtok, csak azért ellenzem mert tudom mennyire tönkre vágja az egész szervezetet, hormonháztartást. Fél év is lehet mire elkezd helyreállni a szervezet. Amúgy persze néha muszáj csak én nem szívesen írom fel.
Nekem egy esetben írta fel ügyeletes háziorvos: nem otthon voltam, tehát nem volt területileg illetékes, és ünnepnap volt, ergo rendelés nincs, kórház messze, hogy oda küldjön.
Így is igazából a nővérke jóindulatán múlt, és el lett mondva, hogy nagyon köszönjem meg, mert ilyet nem csinálhatna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!