Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol tudok esemény utáni...

Hol tudok esemény utáni tablettát íratni? Szükség van rá, ugye?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Az éjjel szexeltünk és belém (is) élvezett a partnerem. Múlthónapban 19-én jött meg, általában 28-30 nap múlva jön meg újra. Megbeszéltük, hogy veszünk esemény utáni tablettát, de hol írassam fel? Dolgoztam, rendelési időben sehova sem tudtam menni.
2019. jan. 4. 16:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%

Látom nem igazán érted. Éjjel szexeltetek. Egy hetet nem várhat, az tény, de ilyen esetben reggel szépen bemész rendelési időben és elintézed, ha valóban fontos. Nem azt várod, hogy az ügyeletes ugráljon, mert te délelőtt nem értél rá. Ha annyira marha fontos, akkor ráérsz.

Arról nem is beszélve, hogy ahelyett, hogy munka után legalább azonnal elmentél volna valamelyik nőgyógyászatra vagy a háziorvosodhoz, hogy ne este 6-kor essél oda, hanem esetleg a rendelési idő végére, még munka után gondolom hazamentél is kiírtál egy kérdést.

Ha nem péntek lenne, full jogosan azt mondhatná az ügyeletes, hogy tessék szépen visszafáradni a holnapi rendelésre a receptért.

2019. jan. 4. 20:10
 12/22 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs értelme ezen szócsatázni. :)
2019. jan. 4. 20:15
 13/22 anonim ***** válasza:
34%

Ezt csak a jövőre vonatozóan jeleztem. Meg azért, hogy nem kell csodálkozni, ha parasztok lesznek.

Az emberek képtelenek észrevenni, hogy az indokolatlan ügyeletre járkálás a másik ember (jelen esetben az eü. személyzet) szarba vétele kb.

Marha idegesítő, mikor ügyeletben este 7-kor esik be valaki, hogy folyása van, meg viszket, és egyéb hasonló, hihetetlenül halálosnak tűnő problémákkal, majd közli, hogy azért nem délelőtt, rendelési időben jött, mert "nem ért rá".

2019. jan. 4. 20:17
 14/22 A kérdező kommentje:
Ha hiányzok, kirúgnak. Fájó kézzel, négy gyógyszerrel dolgoztam heteken át, mert nem hiányozhatok. Én nem a szüleimmel élek, nem lesz, aki eltartson, ha kirúgnak. Egyébként meg 3 éve jártam utoljára orvosnál ügyeleten, amikor leestem a lépcsőn és nem tudtam lábraállni. Tehát köszi a tanácsot, jelenleg csak próbálok fennmaradni a felszínen. Nem mondhattam, hogy az éjjel szexeltem, belém is jutott sperma, ezért nem megyek be. Karácsony előtt 30 embert rúgtak ki, amiért hiányoztak.
2019. jan. 4. 20:22
 15/22 anonim ***** válasza:
27%
Fu te meg nagyon kis butus naiv leanyzo vagy, sokkal kevesebbnek mondanalak az irasaid alapjan, m 23 evesnek....
2019. jan. 4. 20:30
 16/22 A kérdező kommentje:
Igen? Hát... akkor legalább az eljutott a lemaradott agyamig, hogy ne szüljek, ha nincs mire. :) köszi a segítséget. Sziasztok!
2019. jan. 4. 20:33
 17/22 anonim ***** válasza:
44%

Tehát még hagytad,hogy utoljára beléd élvezzen,mikor szakítani akartok..?

Tényleg megérett az emberi faj a pusztulásra..

2019. jan. 4. 22:25
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem, óvszert használtunk. 2 éven át nem ment el bennem, szerinted majd most kezdjük ezt el? Vagy búcsúként még keresünk problémát, amit meg kell oldanunk? Elhiheted, nem vágyok se gyerekre, se hormonlöketre...
2019. jan. 4. 22:40
 19/22 anonim ***** válasza:
72%
Nem értem, minek kell itt is alázni, nincs elég baja? Ritka érzéketlenek tudtok lenni...
2019. jan. 5. 10:07
 20/22 anonim ***** válasza:
72%

Nem kell azon fent akadni hogy bunkók az emberek...

mi ugy jártunk a Párommal hogy 2éve karácsony napján szexeltunk gumival es nem pont akkor szakadt el a gumi... hozza teszem sosem volt ilyen azelőtt.

Gondolhatod , se orvos se semmi , be az ügyeletre , szégyenkezve meséltek el a dokinak hogy hogy mi történt , és amilyen stílusban beszélt velünk , kb mint akik idióták , es direkt nem védekeztek , pedig elmondtam hogy kiszakadt a gumi , de nem hitte el , full megalázó volt az egész , de végeredményben meglett a gyógyszer es nem lett gond belőle :)

Akkor 21voltam.

Szóval ne foglalkozz azzal hogy ki mint mond nyugodtan menj be az ügyeletre kötelesek felírni a receptet.

2019. jan. 5. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!