Mi a véleményed az olcsóbb LH tesztekről?
Figyelt kérdés
Pl. Ebay-en ,vaterán stb.vasárolt olcsóbb tesztek. Vagy az is kimutatja mint a drágábbak? Nem ugyannazal vannak átitatva?2019. jan. 2. 13:38
1/3 anonim válasza:
Ebay-en vettem Alltest ovutesztet.Az ára és a minősége is korrekt volt.Próbáltam többfélét ,de pld onesept (vagy valami hasonló nevű) nekem nem mutatta az ovum normálisan mindig olyan becsapós volt a csíkok kinézete.
2/3 anonim válasza:
Nekem mukodott az ebayes one step is.
3/3 anonim válasza:
Wishes olcsó LH tesztem legjobb amit eddig hasznaltam :) mindig érzem a Peteeresem így teszteltem és full pozitív mukodik és valóban a valóságot és a tényt közli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!