Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki használta a vaterás one...

Aki használta a vaterás one step tesztet, leírná a véleményét? Vegyes véleményeket olvastam itt is és más fórumokon is. De mind pár évvel ezelőtti. Sokkal olcsóbb az ovulációs és a terhességi teszt is mint a boltokban.

Figyelt kérdés

#terhességi teszt #ovulációs teszt #vaterás one step teszt
2016. okt. 15. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak akkor mutatta a babát mikor volt. én a netről rendeltem, én megvoltam elégedve vele!
2016. okt. 15. 13:03
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Netről rendeltem én is,éppen nem vateráról,hanem egy ilyeneket árusító weboldalról.Annyi volt a tapasztalat,hogy hiába 10es érzékenységű, az clearblue,és x-epil 25ös sötétebb volt,mint ebből a 10es.De nem volt sosem szellemcsikos, száradáicsikos, amikor ott volt épphogy láthatóan a 2.csík akkor bizony a baba is :) De kipróbáltam 8hetesen még akkor sem volt egyforma a 2 csik erössége:) Ezenkivül tökeletesen müködött, az ovutesztje is(25öst vettem). Épp most rendelünk belöle még. Sztem ár-érték arányban jó.Nekem az ovutesztje bevált jostesztként is.. elöbb volt pozi 2 nappal mint a hcg.
2016. okt. 15. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem teljesen bevált, amikor terhes voltam mutatta (elég hamar) amikor nem akkor egyértelmű negatív volt,nekem csak jó tapasztalataim vannak vele,pedig jópárat elhasználtam.
2016. okt. 15. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Az ovu tesztek nekem nem igazán jöttek be, mert sosem lett egyforma erős a két csík, viszont a terhességi teszttel nem volt gond, csak akkor mutatott pozitívat, amikor tényleg terhes lettem, igaz halványabban, mint a többi teszt.
2016. okt. 15. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Megvagyok elégedve velük. Az ovu teszt egyértelmű, a hcg teszt pedig mindig hófehér (sajnos).
2016. okt. 15. 15:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek !
2016. okt. 15. 18:49
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
amikor nem volt baba, soha nem volt kétségem, hogy negatív, soha nem volt szellemcsíkos, ellenben az xepillel, és 3 éve, illetve most is a 10.dpon már halvány, de egyértelmű pozitív volt.Nekem tökéletesen működött.
2016. okt. 15. 19:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is ! Gratulalok ;) kistesora gyurunk ugyh remelem segitsegemre lesznek a tesztek...
2016. okt. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!