Melyik nap lehetett az uvum? Képet csatolok az LH tesztekről.
Balról jobbra, egymás utáni napokon csináltam őket.
Szerintetek melyik nap volt esélyük a spermáknak találkozni a petesejttel?
Már eltelt azóta több, mint 1 hét. 20-ára nem várom.
Minden nap érzek szúrkálást a hasamba, és enyhe sárgás folyás van, de csak törlésnél.
Reménykedhetek...?
Nem vagyok nagy ovu teszt szakértő, de nekem úgy tűnik, az első kettő pozitív, a harmadik már nem az, így ezen a harmadik napon lehetett a peteérésed.
Nekem a menstruáció előtt volt néhány tünetem már 5-6 nappal: mellfeszülés, meg iszonyú fáradékonyság. Általában heti 5 alkalommal kardióztam 40-45 percet, de a teherbeeséskor annyira ki voltam fulladva, pedig volt kondim, nekem ez lett gyanús, csináltam is egy 10-es erősségű tesztet az esedékes menstruáció előtt 3 nappal és rögtön kimutatta. Sokan állítják, hogy nem lehet tünet a 6. hét előtt, de ez nem túl logikus, hiszen a beágyazódással elindul egy, hormonváltozást is okozó új folyamat, ami igenis okozhat tüneteket az arra érzékenyebbeknél. Mint ahogyan a fájdalom tűrése is mindenkinél más, így az, hogy ki érez vagy nem érez tünetet már az esedékes menzesz előtt, szintén egyéni. Szumma szummárum: igen, lehetsz terhes, és lehet tüneted is. Ha nem vagy nagyon csalódós, elkeseredős típus, 17-e körül már csinálhatsz egy 10-es erősségű tesztet, de ha az negatív, attól még nem kell kétségbeesni, az esedékes menstruáció elmaradásától tovább kell tesztelni, az már jó eséllyel kimutatja, ha összejött a kisbaba. Sok sikert! 32+1 khm
A legszelso balrol.
Az pozi. Es masnap hajnalban van/kell legyen a peteeres
Köszönöm a válaszokat!
Mi 3-án voltunk együtt védekezés nélkül utoljára.
Az első tesztet 6-án csináltam.
Ha utána volt az uvum, akkor 4-5 napot kellet bírni a "katonáknak".
Kislányt szeretnénk, ezért időzítettük korábbra az együttléteket.
Persze a peteérésem ebben a hónapban csúszott kicsit...
Úgy izgulok. Olyan lassan telnek a napok :-)
5nap extra ritka.
A 4nap eselyes... de legtobbszor 72 orat birnak, a petesejt 24et max.
De remeljuk sikerult.
Elony h hajnalban van a peteeres!
Köszi!
Mi 3-án este voltunk együtt. (és előtte napokon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!