Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen gyakran vagytok együtt...

Milyen gyakran vagytok együtt ha gyereket szeretnétek?

Figyelt kérdés

Minden nap? Vagy mikorra időzítitek a vélt ovulációhoz?

Már három hónapja nem jön össze (tudom hogy ez normális) eddig nem nagyon figyeltük a dolgokat

2018. dec. 29. 13:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes választ!

Amúgy korlátozni kéne hogy ki pontozhat, mert nekem az összes válasz hasznos szóval nem értem valaki miért pontozgat helyettem az én kérdésem alatt...

2018. dec. 29. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:
69%
Sógoromék példája: régóta próbálkoztak, nem jött össze, majd a férj munka miatt elutazott 3 hónapra, miután visszajött, szinte azonnal összejött a gyerek.
2018. dec. 29. 16:00
 13/14 anonim ***** válasza:
77%
Mivel 3 hónapja próbálkoztok, javaslom az egészsges ÉS boldog megoldást: amikor csak élvezitek.
2018. dec. 29. 16:59
 14/14 anonim ***** válasza:
54%

3honapig próbálkoztunk ugy ahogy a “nagykönyvben” meg van írva , ovu teszt 2naponta szeretkeztunk , utana nem keltem egyből fel , ilyenek , nemtudom mitol voltam ugy ra feszülve de mikor a férjem benyomta a start gombot hogy jöhet a baba teljesen belelovalltam magam .

4.honapban , elmentünk nyaralni egy hétre , se ovu teszt se rágörcsölés , örültünk hogy végre kimozdultunk , jo levegő , finom borok es hat napjában többszöri akciozas , és akkor ossze is jött a baba :)

Szóval nem feltétlenül az időzítés számít :)

26hkm :)

2018. dec. 29. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!