Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen gyakran vagytok együtt...

Milyen gyakran vagytok együtt ha gyereket szeretnétek?

Figyelt kérdés

Minden nap? Vagy mikorra időzítitek a vélt ovulációhoz?

Már három hónapja nem jön össze (tudom hogy ez normális) eddig nem nagyon figyeltük a dolgokat

2018. dec. 29. 13:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Mindennap nem is érdemes. Középidőben 2 naponta max!
2018. dec. 29. 13:20
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Mi az első 2hónapot végig görcsöltük, hogy mikor milyen pozícióban legyünk együtt akkor amikor kell, ne minden nap stb. Nem jött össze. Utána mondtam a férjemnek, hogy ez gáz, hogy nem is "élvezzük ki egymást" ez így nem jó. 3.hónspba össze jött. Persze nem biztos, hogy ez miatt. Nekem nem volt jó, hogy mindig számolgattam, hogy nah most legyünk együtt stb.
2018. dec. 29. 13:21
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem időzítettünk, nem számoltunk, nem figyeltünk.
2018. dec. 29. 13:26
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

Nem rendszeres a ciklusom, és nem használtam ovutesztet sem, de a kb ovu hetén 2 naponta voltunk együtt, kivétel amikor úgy tippeltem, hogy talán aznap van az ovum, akkor plusz egyet beiktattunk mert akkor pont szünet lett volna.

Ez volt az első próbálkozós hónapunkban, és most vagyok 13 hetes, szóval bejött.

Az ovulációt egyébként a telefonomon levő menstruációs naptáram húzta be, az volt a kiindulási pont. kb 5 nap differencia van a baba méretében, szóval valószínűleg egyébként később volt az ovum mint a naptár mondta, tehát jogos volt a folyamatos próbálkozás.

2018. dec. 29. 13:47
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Amikor jol esett, plusz ovuteszteltem rendszertelen ciklus miatt. Pozi es az elso negativ napon voltunk egyutt. Sikerult is, most vagyok 6 hetes.
2018. dec. 29. 13:52
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Az első több, mint 5 év volt, a többinél meg itt volt(ak) a nagy(ok), szóval sosem figyeltünk erre. Amikor kívánjuk egymást és van alkalmunk, akkor szeretkezünk.
2018. dec. 29. 14:07
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

5 terhesség első próbálkozásra. Tudatosan számolva az ovulációt minden alkalommal.

Nincs ennyi gyerekem, sajnos ebből 3 spontán vetéléssel végződött.

2018. dec. 29. 14:10
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

Nekünk 29 hónapja nem jön össze. Elvileg mindketten egészségesek vagyunk. Volt amikor két naponta, volt mikor naponta voltunk egyutt, volt amikor figyeltuk, volt mikor nem..

Most jutottunk el oda, hogy nem érdekel a gyerek téma, majd jön, ha akar, élvezzük az életet, utazunk, stb.

2018. dec. 29. 14:17
 9/14 anonim ***** válasza:
86%

7x voltam terhes es akkor voltunk egyutt, amikor jol esett es lehetoseg is volt ra. Igy sohasem szamolgattam, mert a fogantatassal nalunk nem volt gond (de sokszor veteltem).

Lettem ugy is terhes, hogy napokon at 2-3 alkalommal szeretkeztunk azon a heten, de ugy is, hogy az egesz honapban egyszer voltunk egyutt.

Mi csak annyit tettunk, hogy nem vedekeztunk. Hat alkalommal elso, vagy masodik ciklusban lettem terhes, legutobb viszont egy evig nem, majd epp abbol az egy alkalombol, amikor egyutt voltunk abban a ciklusban.

Szerintem a harom honap meg egyaltalan nem ok arra, hogy korlatozzatok, vagy idozitsetek az egyuttletejet, de persze ti tudjatok, hogy belefer-e. Nalam a sponteneitas hianya megoli a libidot.

2018. dec. 29. 15:00
 10/14 anonim ***** válasza:
56%
Figyi, pontozógép, tudomásul vettük, hogy te meg a férjed naptárral dugtok, de miért fáj, ha más nem? Lehet, hogy ilyen hülyének nem véletlenül nem jön össze?
2018. dec. 29. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!