Miért nincsenek együtt minden nap, akik gyereket akarnak?
Figyelt kérdés
Sokan kérdezik,jókor voltak-e együtt. Ha gyereket akarnak,miért nem csinálják minden nap?2016. márc. 4. 09:53
1/18 anonim válasza:
Mert mondjuk a megfelelő minőséghez eleve nem a napi szexet javasolják.
2/18 anonim válasza:
Azèrt mert 2,3 naponta több sperma termelödik doki ezt tanácsolta mrt mondtam neki mi èvek otta minden nap csinaljuk erre azt mondta hogy csodálkozok hogy nem esek teherbe.
3/18 anonim válasza:
A peteérést is nyomon lehet követni...Na meg tegyük hozzá azt is, hogy a napi kötelező szex megölheti a párkapcsolatot is....
4/18 anonim válasza:
Mert mondjuk amúgy sem szoktunk minden nap együtt lenni és csak azért, mert babát szeretnénk, szintén nem fog összejönni naponta...
5/18 anonim válasza:
Nem kell ehhez naponta szexelni...
6/18 anonim válasza:
A napi szex rontja az esélyt. Nálunk a mindennapiból 3 hónapig nem lett baba. A 4.hónapban ovu teszteltem,hőt mértem és szándékosan nem voltunk együtt csak 2-3 naponta. Akkor sikerült is.
7/18 anonim válasza:
Mert a spermumoknak is kell idő, míg megérnek. Az ejakulátum nem minden esetben tartalmaz olyan nagy számban spermiumokat, hogy abból nagy valószínűséggel sikeres terhesség legyen.Kifejezetten nem is ajánlják a mindennapos együttlétet ilyenkor, néhány napig a férfinak önmegtartóztatást kéne vállalnia (ebbe természetes az is beletartozik, hogy nem veri ki magának...).
8/18 anonim válasza:
Mert ez nem verseny...bár elég sokan így is teljesítménykényszerben gyártanak gyereket
9/18 anonim válasza:
Kinek van arra minden nap ideje, kedve? Ha x éve házasságban él, dolgozol, van gyereked és ne adj isten szakban dolgoznak az emberek, lehetetlen megoldani! És a kényszer sex tényleg megöli a kapcsolatot!
10/18 anonim válasza:
A 2-3 nap valóban elég, de hogy valaki miért lődözi megszállottan azt az egy szent napot azt én sem értem. Vérzés végétől vérzésig két-3 naponta kell kuffantani, és kész.
A kis mukik 2-3 napig eléldegélnek odabenn, és addigra meg jön az utánpótlás. Így akár mikor ér oda egy petesejt, ott kell lennie néhánynak.
Nyilván az más szitu, ha a férj kamionos, és nem mindig van rá lehetőség, hogy kétnaponta megdolgozza az asszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!