Lassan egy hete voltam együtt a párommal, de terhességi tüneteim nincsenek tesztet még nem csináltam Mikor javasolják?
Figyelt kérdés
Nem szedtem soha gyógyszert, nem védekeztünk nem is akartunk.2013. márc. 29. 08:08
1/5 anonim válasza:
mikor esedékes a mensesed? na aznap csinálj tesztet!
2/5 Kávétejszín válasza:
1 hét után nem is lehetnek terhességi tüneteid.
Az elmaradt menstruáció idején tesztelj, akkor már megbízhatóbb, és nagy valószínűséggel ki is mutatja.
3/5 A kérdező kommentje:
A menzeszem egy hét múlva várható még. Köszönöm a válaszokat. Akkor ha elmarad menzeszem után vagy a várt napon teszem meg a tesztet.
2013. márc. 29. 08:35
4/5 anonim válasza:
Aktus után egy héttel még nem is lehetnek tüneteid és nem is fog a teszt sem pozitívat mutatni, ha baba van. Aznap tesztelj, amikorra nem várod vagy ha nem jön meg, akkor az utána való napokban.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. és csak azért írtam ki, hogy nincsenek tüneteim mert sokak írták már, hogy pár napra rá éreztek a tüneteket stb. De köszönöm :)
2013. márc. 29. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!