Ettol lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Baratommal szárazon csináltuk bugyin keresztul,amikor egyszer kivette full száraz volt neki és hozzamdorzsolte úgy h kicsit elhuztam a bugyim. Illetve egy másik alkalommal szerintem nem volt nedves a keze de simogatott oda lent és szűz vagyok de nem éreztem úgy h fel nyúlt csak ilyen kicsit kellemetlen volt. Lehetek így terhes?2018. dec. 29. 12:28
11/18 A kérdező kommentje:
Most miert kell ilyen undoknak lenni? Nem tudom miert kell bunkon és kifigurazva válaszolni
2018. dec. 29. 14:52
12/18 anonim válasza:
Te #9
Figyejjé má, nem finganod kellett csak?
14/18 anonim válasza:
Ettől nem lehetsz terhes.
De úgy tűnik még nagyon fiatal és butácska vagy, a helyedben várnék még.Legyen elég a kézfogás meg a csók.
15/18 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes,de még egy ideig maradj szűz.Hidd el a te érdeked
16/18 anonim válasza:
Hát szűz biztos nem vagy, ha már felnyúltak neked..Meg ez a szárazon csináltuk gyugyin keresztül és mikor kivette???Honnan vette ki? Betette a bugyid is a hüvelyedbe vagy mi??..komolyan ne szexelj, ha ez valóban kérdés, mert tuti hamar teherbe esel..
17/18 anonim válasza:
Én egyszer úgy lettem terhes, hogy a barátom f*rkát vertem és amikor ő elélvezett én tüsszentettem, de olyat, hogy az orromon a barátom ondóját beszippantottam.
18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti,nem nyult fel
2018. dec. 30. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!