Lehetek-e terhes? Többi lent.
Rosszul tudod. Nyugi! :-) a vizet nem szeretik a kisfickok, esélytelen. Az időszak is olyan hogy nagyon kis esély lenne amúgy is a termékenységre. Ilyenért ne aggódj. :-) én most tényleg félhetek, irígyellek hogy neked “csak” ennyi.
Nyugodj meg. ;-)
Szerinted a vízben átúsztak beléd a spermák? Hány éves vagy?
Előző, neked mitől kell félned?
Küldtem zöld kezecskét.
Persze tudom hogy mennyire nagyooon apró az esély, még ha el is élvez benned akkor is 20-25% “csak”.
Meg ha valaki más írta volna ki én is rávágám hogy esélytelen, csak azért ha ilyen veled történik meg nem megy olyan könnyen hogy úgysem, hanem sajnos a fejedbe motoszkál, hogy “persze másnak nem, de volt már rá példa, és mi van ha....”
De igyekszem nyugtatni magam, ennek ellenére várom a mikulás bácsit.
Kérdező, ne haragudj hogy picit rólam is szólt ez, te tényleg megnyugodhatsz. De ha esetleg nem hiszel nekünk rengeteg orvos, szűlész ad választ ilyen kérdésre ha csak beirod a google-ba. ;-) nyugodj meg, semmi gond nem lesz, feltéve hogy mikor együtt voltatok okosan csináltátok, védekezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!