Ettol lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Baratommal szárazon csináltuk bugyin keresztul,amikor egyszer kivette full száraz volt neki és hozzamdorzsolte úgy h kicsit elhuztam a bugyim. Illetve egy másik alkalommal szerintem nem volt nedves a keze de simogatott oda lent és szűz vagyok de nem éreztem úgy h fel nyúlt csak ilyen kicsit kellemetlen volt. Lehetek így terhes?2018. dec. 29. 12:28
1/18 anonim válasza:
Lehecc. Én példul úgy lettem terhes hogy szüz a barátom. Kiverte aszt behórták a legyek.
2/18 anonim válasza:
13 évesen légyszives ne szexelj....
4/18 anonim válasza:
Nem, így nem lehet teherbe esni.
5/18 anonim válasza:
Mán mé ne lehetne?! Én is az lettem, pedig kifojott belőlem.
6/18 A kérdező kommentje:
Utolsó ez komoly?
2018. dec. 29. 14:28
7/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat,a rendeseket meg a nem rendeseket is.
2018. dec. 29. 14:29
8/18 anonim válasza:
Há mán mén ne lenne komoj?! Itten vann a puja bennem. A kővetkező meg még lötyög.
9/18 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ne foglalkozz a hülyékkel, de tényleg lehetsz ettől terhes. Én is így jártam, de annak abortusz lett a vége. Rá két hónapra megint terhes lettem!! A barátom kiverte magának és a hasamra élvezett. Onnan meg pont olyan pozicioban feküdtem hogy befolyt aztán meg felfelé folyt. Kezdem azt hinni hogy ezek a kiscsávók a betonfalon is áteszik magukat hogy terhes legyek...
10/18 anonim válasza:
9-es miért kell kamuzni? Ha nem élvez beléd a pasid, vagy nem kerül be előváladék (szintén dugással) akkor nem lehetsz terhes. Nem tud befolyni! Maximum befecskendezni lehet egy fecskendővel, ez a mesterséges megtermékenyités.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!