Lehetek-e terhes?
Július 1. Pettingeltünk a párommal és nem védekeztünk(az ovulációm kb június 31.én volt),ne tette be,nem is ment el,esetleg az előváladék kerülhetett a hüvelyemre,szóval nem is biztos hogy belém került....a menstruációm július 14.én megjött,viszont kicsit kevesebb volt a megszokottnál,és késett is kb 2 hetet,illetve augusztus 11-én megint megjött,és erősebb görcseim is voltak,és a vérzésem is erősebb volt és darabos is...a következőt szeptember 8-ára várom...az lenne a kérdésem hogy lehetek-e terhes,mivel észrevettem pár tünetet,illetve ha terhes vagyok akkor hány hetes....és az utolsó menstruációm lehetett-e vetéles?
Előre is köszönöm!
Utolsó tudom hogy lehet hülyeség amit kérdeztem,de nem kell viccet csinálni belőle.....de azért köszönöm a válaszod
Elsőnek köszönöm!
1 vagyok! Idegesség miatt is lehet ez, ne aggódd túl a dolgot! Nem lehetsz terhes, hisz behatolás nélkül a spermák nem jutnak el oda ahova kell hogy teherbeess.
A késés lehetett tényleg a rágörcsölés miatt, maximum elmész egy rutin vizsgálatra de hidd el nem vagy kismama ! Remélem segítettem :) Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!