Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túl idős egy 28 éves nő?...

Túl idős egy 28 éves nő? Annyian szülnek 30 felett! Elszomorodtam.

Figyelt kérdés
27 éves vagyok és csak jövőre kezdünk el próbálkozni, tehát akkor leszek 28. A környezetemben sokan sugallták, hogy 'túl idős leszek', vagy 'kiszaladok az időből' stb. Ti is így gondoljátok? Túl idős anyuka leszek? :(
2010. jún. 27. 21:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha rögtön sikerül, nem leszel idős, de sajnos nem biztos, hogy olyan egyszerűen fog menni. Fére ne értsd, nem kívánok neked semmi rosszat!!!

Én 24 évesen szerettem volna szülni. Időben el is kezdtük a projektet, aztán jöttek a csalódások. 4 sikertelen év van a hátunk mögött rengeteg vizsgálattal, inszeminációval és lombikkal. Mindketten egészségesek vagyunk, nem lehet tudni, hogy miért nem sikerül.

És látom, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek. El sem tudja képzelni az az ember, aki nem ebben forog, hogy mennyien küzdenek ilyen problémával.

Örülök, hogy ilyen hamar kezdtünk neki az egésznek, mert ha mostantól számítanám a 4 évet, hát igencsak kezdenék kicsúszni az időből.

(Még mielőtt nekem esnének a 31 évesek: mármint úgy kicsúszni, hogy még egyelőre nincs kilátásban a siker., és nem tudom mennyit kell rá várnom még.Ja, és ez még csak az első baba lenne.)

27L

2010. jún. 28. 08:32
 22/24 anonim ***** válasza:

08:32-es vagyok.

Elfelejtettem a végéről: Szívből kívánom, hogy nektek rögtön sikerüljön!!!!!!

2010. jún. 28. 08:37
 23/24 anonim ***** válasza:
dehogy is. miért lenne késő? azon az egy éven már nem múlik semmi. tudod ez olyan, hogy az emberek szeretik beleütni más dolgába az orrukat. mert ők "biztos jobban csinálnák". unatkoznak és nem bírnak már min csámcsogni. ha 4 évvel ezelőtre terveztétek volna, akkor meg azt mondták volna, hogy várjatok, mert ráértek még. sajnos ez ilyen, peregjen le!
2010. jún. 28. 10:10
 24/24 anonim ***** válasza:
Ne hülyéskedj, dehogy vagy idős! mindenki akkor szül, amikor jónak látja, ehhez végképp semmi köze senkihez. biológiailag 20-30 év közötti időszak az ideális. de ha 30-on felül szülsz, abba sincs senkinek beleszólása. mellesleg megjegyzem, némelyik anyuka huszonévesen idősebbnek néz ki szülés után mint egy 40 éves és ezzel most senkit nem akarok megbántani, de tény. van egy volt évfolyamtársam, 20 évesen szült, most másfél éves a pici, de a csaj úgy néz ki mintha legalább 15 évet öregedett volna.
2010. jún. 28. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!