Túl idős egy 28 éves nő? Annyian szülnek 30 felett! Elszomorodtam.
Ha rögtön sikerül, nem leszel idős, de sajnos nem biztos, hogy olyan egyszerűen fog menni. Fére ne értsd, nem kívánok neked semmi rosszat!!!
Én 24 évesen szerettem volna szülni. Időben el is kezdtük a projektet, aztán jöttek a csalódások. 4 sikertelen év van a hátunk mögött rengeteg vizsgálattal, inszeminációval és lombikkal. Mindketten egészségesek vagyunk, nem lehet tudni, hogy miért nem sikerül.
És látom, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek. El sem tudja képzelni az az ember, aki nem ebben forog, hogy mennyien küzdenek ilyen problémával.
Örülök, hogy ilyen hamar kezdtünk neki az egésznek, mert ha mostantól számítanám a 4 évet, hát igencsak kezdenék kicsúszni az időből.
(Még mielőtt nekem esnének a 31 évesek: mármint úgy kicsúszni, hogy még egyelőre nincs kilátásban a siker., és nem tudom mennyit kell rá várnom még.Ja, és ez még csak az első baba lenne.)
27L
08:32-es vagyok.
Elfelejtettem a végéről: Szívből kívánom, hogy nektek rögtön sikerüljön!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!