Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túl idős egy 28 éves nő?...

Túl idős egy 28 éves nő? Annyian szülnek 30 felett! Elszomorodtam.

Figyelt kérdés
27 éves vagyok és csak jövőre kezdünk el próbálkozni, tehát akkor leszek 28. A környezetemben sokan sugallták, hogy 'túl idős leszek', vagy 'kiszaladok az időből' stb. Ti is így gondoljátok? Túl idős anyuka leszek? :(
2010. jún. 27. 21:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én 30 voltam amikor szültem. Nem érzem ,hogy idős lettem volna:) Most 32 vagyok és várandós vagyok a 2.babánkkal!
2010. jún. 27. 21:47
 2/24 anonim ***** válasza:
58%
dehogy. ma már inkább 30 évesen szülnek... az már a régi időkben volt, hogy a huszas évük elején mentek szülési szabadságra a nők.
2010. jún. 27. 21:47
 3/24 anonim ***** válasza:
58%

Ez hülyeség!!!! Ne aggódj, sajnos a mai világban valóban kicsit kitolódik a gyermekvállalás, mert hát meg kell teremteni valami minimális biztonságot egzisztenciát, hogy jöhessen a baba. Ha ez megnyugtat 34 éves vagyok, most vettünk házat és csak most álltunk neki az első baba projektnek. Nem érzem, hogy idős lennék. Egyébként mindenki annyi amennyinek érzi magát:) Én 26-nak. Te ???:)

Fel a fejjel, nyugi nem vagy egyedül.

34L

2010. jún. 27. 21:48
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezen kár szomorkodni. Ha most jött el az idő, akkor ennek így kell lennie. Én 29 évesen szültem októberben. És nagyon örülök, hogy kivártam a megfelelő személyt. Máskülönben kár szomorkodni, az időt úgysem tudod már visszapörgetni!
2010. jún. 27. 21:49
 5/24 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM midnenkinek aki írt. Lehet, hogy túl érzékeny voltam, csak a héten 3-an is mondták, hogy miért várunk, álljunk neki, mert még a végén késő lesz. De én akkor lennék nyugodt, ha ezt az évet még megvárnánk, mert akkor úgy érzem, mindent előkészítettem, megtettem, tudok figyelni más dolgokra. Már a sírás kerülgetett, hogy tényleg igazuk lehet, és késő lesz! Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 27. 21:49
 6/24 anonim ***** válasza:
A sógornőm 38 és most várja az első babáját De szerintem is van benne valami hogy egy fiatalabb szervezet jobban viseli a terhességet
2010. jún. 27. 21:50
 7/24 anonim válasza:

keresztanyám 40 fölött van, és babája lesz

40 fölött vannak kockázatok, alatta minimális

és babázni muszáj :3 27-28 évesen meg még fiatal vagy :)

2010. jún. 27. 21:51
 8/24 anonim ***** válasza:
58%
Szia. Én még "csak" 24 vagyok, de előbb a diploma, egy kis muka, külföldi tartózkodás, stb (céget is akarok alapítani)... 30 előtt "bele se férne".
2010. jún. 27. 21:52
 9/24 anonim ***** válasza:
55%
Engem az anyám 36 évesen szült, és én is 36 évesen szültem a lányomat :) Én az égvilágon soha, de soha, semmi hátrányát nem éreztem ennek, imádom az anyámat, és a lányommal is teljesen ok a kapcsolatunk. (és testileg sem viselt meg a dolog, végigdolgoztam, a szülés előtt 3 héttel még bejártam a munkahelyemre, míg a huszonéves kolléganőim szépen mind kiíratták magukat a dokival, mikor kiderült, hogy babát várnak).
2010. jún. 27. 21:55
 10/24 anonim ***** válasza:

NEM vagy idős a babához

én az "nagy" fiamat 34 évesen szültem, a pici lánykámat meg 36 évesen

most 2 és fél éves ill. 5 hónapos

2010. jún. 27. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!