Túl idős egy 28 éves nő? Annyian szülnek 30 felett! Elszomorodtam.
Figyelt kérdés
27 éves vagyok és csak jövőre kezdünk el próbálkozni, tehát akkor leszek 28. A környezetemben sokan sugallták, hogy 'túl idős leszek', vagy 'kiszaladok az időből' stb. Ti is így gondoljátok? Túl idős anyuka leszek? :(2010. jún. 27. 21:44
1/24 anonim válasza:
Én 30 voltam amikor szültem. Nem érzem ,hogy idős lettem volna:) Most 32 vagyok és várandós vagyok a 2.babánkkal!
2/24 anonim válasza:
dehogy. ma már inkább 30 évesen szülnek... az már a régi időkben volt, hogy a huszas évük elején mentek szülési szabadságra a nők.
3/24 anonim válasza:
Ez hülyeség!!!! Ne aggódj, sajnos a mai világban valóban kicsit kitolódik a gyermekvállalás, mert hát meg kell teremteni valami minimális biztonságot egzisztenciát, hogy jöhessen a baba. Ha ez megnyugtat 34 éves vagyok, most vettünk házat és csak most álltunk neki az első baba projektnek. Nem érzem, hogy idős lennék. Egyébként mindenki annyi amennyinek érzi magát:) Én 26-nak. Te ???:)
Fel a fejjel, nyugi nem vagy egyedül.
34L
4/24 anonim válasza:
Szerintem ezen kár szomorkodni. Ha most jött el az idő, akkor ennek így kell lennie. Én 29 évesen szültem októberben. És nagyon örülök, hogy kivártam a megfelelő személyt. Máskülönben kár szomorkodni, az időt úgysem tudod már visszapörgetni!
5/24 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM midnenkinek aki írt. Lehet, hogy túl érzékeny voltam, csak a héten 3-an is mondták, hogy miért várunk, álljunk neki, mert még a végén késő lesz. De én akkor lennék nyugodt, ha ezt az évet még megvárnánk, mert akkor úgy érzem, mindent előkészítettem, megtettem, tudok figyelni más dolgokra. Már a sírás kerülgetett, hogy tényleg igazuk lehet, és késő lesz! Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 27. 21:49
6/24 anonim válasza:
A sógornőm 38 és most várja az első babáját De szerintem is van benne valami hogy egy fiatalabb szervezet jobban viseli a terhességet
7/24 anonim válasza:
keresztanyám 40 fölött van, és babája lesz
40 fölött vannak kockázatok, alatta minimális
és babázni muszáj :3 27-28 évesen meg még fiatal vagy :)
8/24 anonim válasza:
Szia. Én még "csak" 24 vagyok, de előbb a diploma, egy kis muka, külföldi tartózkodás, stb (céget is akarok alapítani)... 30 előtt "bele se férne".
9/24 anonim válasza:
Engem az anyám 36 évesen szült, és én is 36 évesen szültem a lányomat :) Én az égvilágon soha, de soha, semmi hátrányát nem éreztem ennek, imádom az anyámat, és a lányommal is teljesen ok a kapcsolatunk. (és testileg sem viselt meg a dolog, végigdolgoztam, a szülés előtt 3 héttel még bejártam a munkahelyemre, míg a huszonéves kolléganőim szépen mind kiíratták magukat a dokival, mikor kiderült, hogy babát várnak).
10/24 anonim válasza:
NEM vagy idős a babához
én az "nagy" fiamat 34 évesen szültem, a pici lánykámat meg 36 évesen
most 2 és fél éves ill. 5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!