Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túl idős egy 28 éves nő?...

Túl idős egy 28 éves nő? Annyian szülnek 30 felett! Elszomorodtam.

Figyelt kérdés
27 éves vagyok és csak jövőre kezdünk el próbálkozni, tehát akkor leszek 28. A környezetemben sokan sugallták, hogy 'túl idős leszek', vagy 'kiszaladok az időből' stb. Ti is így gondoljátok? Túl idős anyuka leszek? :(
2010. jún. 27. 21:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem vagy túl idős:) Azt mondják 20 és 30 között a legjobb szülni:) Igaz én mindig fiatal anyuka szerettem volna lenni, 20 évesen szeretnék szülni:) És úgy tűnik össze is fog jönni:)

19L

2010. jún. 27. 22:19
 12/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, most aztán megvígasztaltad a kérdezőt.
2010. jún. 27. 22:21
 13/24 anonim ***** válasza:

Nem vagy idős! 28 vagyok,tavaly szültem a kisfiam,tehát 27 voltam.2 év múlva szeretnék neki tesót.

Szerintem nem késtél le semmiről,csak a saját megérzésedre hallgass!

2010. jún. 27. 22:31
 14/24 anonim ***** válasza:

Az ismerősök szerintem arra gondoltak, hogy ha nem jön össze a baba, akkor kifuttok az időből.

Tehát ha bármiféle (ne adj isten!) orvosi segitségre lesz szükség, akkor hátrány lenne a korod.

Ha minden rendben, akkor természetesen nem késő a 28 évesség, de ha gond van és nem jön össze, akkor sok idő, mire kiderül, mi a baj, orvosolják, stb.

Szerintem csak ezért figyelmeztettek az ismerősök.

2010. jún. 27. 22:50
 15/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy idős, sokan csak gonoszkodnak az ilyen megjegyzésekkel. Inkább azt nézd meg ki mondja? Lehet se gyereke, se pasija, se kutyája, se macskája, csak a nagy szája!:)Lélekben is meg kell érni a gyerekre, nem csak testben.Érettebb fejjel a baba is jobb szülőket kap. Csak a sztori kedvéért: 15 évesen egyszer amikor a kutyámat sétáltattam megszólt egy öreg néni, hogy minek tartok/ etetek egy kutyát, szüljek inkább gyereket!!!:))) Ja: 28-30-32 évesen szültem!
2010. jún. 27. 22:58
 16/24 anonim ***** válasza:

Dehogy is vagy idos. Leirom az en barati koromet:

En 31 evesen szultem a kisfiam

Legjobb baratnom (30 eves) most probalkozik a babaval.

Masik baratnom (31 eves) kisfia 3 honapos.

Szinten masik baratnom (30 eves) a napokban varja a kislanyat.

2010. jún. 27. 23:05
 17/24 anonim ***** válasza:

A sógornőm 37 évesen szülte a második gyermekét, az elsőt 22 évesen. A másik sógornő 28 évesen szülte az elsőt és 31 éves lesz a másodiknál. Egy barát 29 tájékán járt az első babánál, most 32 körül van és tervezik a következőt.

Szóval nem vagy kicsúszva. Simán belefér még két gyerkőc is.

2010. jún. 27. 23:17
 18/24 anonim ***** válasza:
Én egy hónap múlva leszek 36 (jaj) és októberre várjuk az első babánkat. Arról nem tehetek, hogy 30 voltam mikor találkoztunk...közben mindenféle történt és tavaly volt sajnos egy vetélésem. Nagyon szeretnénk egy kistesót is...öreg vagyok? Nem érzem. Igaz a doki a szamitogepben előre haladott korúnak kellett beírjon. Mikor kérdeztem ez miért szükéges, hiszen nem is vagyok az, azt mondta, de betöltöttem a 35-t...és ez igazából nem is számít. Egy a lényeg, egészséges kisbaba szülessen. Nem leszel idős anyuka. Csak olyan anyuka, aki már sokkal nagyobb élettapasztalattal bír egy 20-as éveinek elején járó anyukával szemben.
2010. jún. 28. 00:27
 19/24 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem leszel tul idos anyuka.én nem igy gondolom. 29éves leszek és most jutottunk el addig a pontig hogy babát szeretnénk.most érezzuk hogy elérkezett az a pillanat hogy már csak 'ö,hiányzik.párom 32.
2010. jún. 28. 01:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Szerintem sem vagy idos! Ez olyan hulyeseg! En 23 vagyok, igaz babat varok, de nekem meg mindenki azt mondja hogy fiatal vagyok hozza. Sajat lakasunk van, 8 eve egyutt vagyunk, felhotlen a kapcsolatunk es anyagilag sem allunk rosszul. Akkor miert lennek fiatal?

Neked mostanra jott a vagy hogy anya legy, gondolom elotte meg akartal tenni sok dolgot amit babaval nem lehet, ebben semmi rossz nincsen! Szerintem mindenki szuljon akkor amikor ugy erzi hogy fel van ra keszulve, es ne akkor amikor masok akarjak.

Ne legy elkenodve, es sok sikert neked a babaprojecthez! :)

2010. jún. 28. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!