Túl idős egy 28 éves nő? Annyian szülnek 30 felett! Elszomorodtam.
Szerintem nem vagy túl idős:) Azt mondják 20 és 30 között a legjobb szülni:) Igaz én mindig fiatal anyuka szerettem volna lenni, 20 évesen szeretnék szülni:) És úgy tűnik össze is fog jönni:)
19L
Nem vagy idős! 28 vagyok,tavaly szültem a kisfiam,tehát 27 voltam.2 év múlva szeretnék neki tesót.
Szerintem nem késtél le semmiről,csak a saját megérzésedre hallgass!
Az ismerősök szerintem arra gondoltak, hogy ha nem jön össze a baba, akkor kifuttok az időből.
Tehát ha bármiféle (ne adj isten!) orvosi segitségre lesz szükség, akkor hátrány lenne a korod.
Ha minden rendben, akkor természetesen nem késő a 28 évesség, de ha gond van és nem jön össze, akkor sok idő, mire kiderül, mi a baj, orvosolják, stb.
Szerintem csak ezért figyelmeztettek az ismerősök.
Dehogy is vagy idos. Leirom az en barati koromet:
En 31 evesen szultem a kisfiam
Legjobb baratnom (30 eves) most probalkozik a babaval.
Masik baratnom (31 eves) kisfia 3 honapos.
Szinten masik baratnom (30 eves) a napokban varja a kislanyat.
A sógornőm 37 évesen szülte a második gyermekét, az elsőt 22 évesen. A másik sógornő 28 évesen szülte az elsőt és 31 éves lesz a másodiknál. Egy barát 29 tájékán járt az első babánál, most 32 körül van és tervezik a következőt.
Szóval nem vagy kicsúszva. Simán belefér még két gyerkőc is.
Szerintem sem vagy idos! Ez olyan hulyeseg! En 23 vagyok, igaz babat varok, de nekem meg mindenki azt mondja hogy fiatal vagyok hozza. Sajat lakasunk van, 8 eve egyutt vagyunk, felhotlen a kapcsolatunk es anyagilag sem allunk rosszul. Akkor miert lennek fiatal?
Neked mostanra jott a vagy hogy anya legy, gondolom elotte meg akartal tenni sok dolgot amit babaval nem lehet, ebben semmi rossz nincsen! Szerintem mindenki szuljon akkor amikor ugy erzi hogy fel van ra keszulve, es ne akkor amikor masok akarjak.
Ne legy elkenodve, es sok sikert neked a babaprojecthez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!