Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek? Fogamzásgátlót...

Mit tegyek? Fogamzásgátlót szedek 4 hónapja, ma kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Terhes lennék? De semmi egyéb jel nem utal erre?

Figyelt kérdés
Nem szedtem más gyógyszert, a tablettát rendesen szedtem. Csütörtök dél körül szokott megjönni, de most nem jött meg. Segítsetek, mit tegyek?
2008. nov. 6. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél a biztonság kedvéért egy tesztet,ha nem jönne meg továbbra sem,és ha negatív,keress fel egy orvost,lehet egy kis císta akár amit gyszeresen tudnak kezelni.Biztos nincs baj,tesztelj,és írd meg mi volt!!
2008. nov. 6. 16:36
 2/5 anonim válasza:
Sztem várj vele még egy kicsit! Nekem is volt már hasonló...hétfőn reggel szokott megjönni,rendszeresen szedtem,de este jött meg. Ha nem jön meg szombatig,fordulj dokihoz! Írd+,h mi lett a vége.
2008. nov. 6. 16:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, írok, ha van fejlemény.
2008. nov. 6. 16:49
 4/5 anonim válasza:

Na mi történt?megjött??

2.válaszoló voltam.

2008. nov. 13. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, meg másnap. Felfázás miatt lehetett az eltolódás.

Viszont nagyon fájt is a hasam a menzesz alatt.:( Remélem több ilyen nem lesz..:)

2008. nov. 16. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!