Mit tegyek? Fogamzásgátlót szedek 4 hónapja, ma kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Terhes lennék? De semmi egyéb jel nem utal erre?
Figyelt kérdés
Nem szedtem más gyógyszert, a tablettát rendesen szedtem. Csütörtök dél körül szokott megjönni, de most nem jött meg. Segítsetek, mit tegyek?2008. nov. 6. 16:28
1/5 anonim válasza:
Vegyél a biztonság kedvéért egy tesztet,ha nem jönne meg továbbra sem,és ha negatív,keress fel egy orvost,lehet egy kis císta akár amit gyszeresen tudnak kezelni.Biztos nincs baj,tesztelj,és írd meg mi volt!!
2/5 anonim válasza:
Sztem várj vele még egy kicsit! Nekem is volt már hasonló...hétfőn reggel szokott megjönni,rendszeresen szedtem,de este jött meg. Ha nem jön meg szombatig,fordulj dokihoz! Írd+,h mi lett a vége.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, írok, ha van fejlemény.
2008. nov. 6. 16:49
4/5 anonim válasza:
Na mi történt?megjött??
2.válaszoló voltam.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, meg másnap. Felfázás miatt lehetett az eltolódás.
Viszont nagyon fájt is a hasam a menzesz alatt.:( Remélem több ilyen nem lesz..:)
2008. nov. 16. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!