Szia!🙂
Épp tegnap voltam a dokimnál,ma töltöttem/kezdtem a 10.hetet.Kombinalt tesztre küldött,épp az előbb telefonáltam,és kértem időpontot egy genetikushoz,febr.20-án kell mennem,akkor leszek 13.hét 1napos.Te hány hetes leszel akkor hogy már jövőhéten mész erre?Hogy vagy egyébként?Nálam most kezd ritkulni szerencsére a hányinger, most épp beteg vagyok,de ezt leszámítva, meg a fejfájást, jól vagyok🙂
Szia! 😊
De jó hogy minden rendben! Én papíron ma vagyok 11 hetes és 3 napos, a kombinált teszt és a genetikai ultrahangok napján 12 hetes 4 napos leszek. Nálam is kezd ritkulni a hányinger, inkább az a fura, hogy én tényleg mindent megettem, nem válogattam sosem, most meg csak azt tudom amit megkívánok. Egyébként jól vagyok, sokkal jobban mint az elején, kezd múlni a fáradékonyság is, de persze munka után amint hazaérek igyekszem pihenni amennyit tudok. Mivel első baba, így még megtehetem. Írj majd hogy mi volt, én is jelentkezem csütörtökön!
Rendben, írok majd🙂
Akkor te előrébb jársz, azért mész korábban.Ez a fáradtság nálam sajnos nem múlik,most a héten táppénzen vagyok,beteg lettem.Munkaba sajnos még mindig ülve is eltudnék aludni,agyon rossz..nekem van már 2gyerkőc,így pihenni nem nagyon tudok sajna 😅😏 de valamennyit muszáj...
Szia!bocsi,azóta fent se voltam..
Hát nem egyszerű, voltam igen a vizsgálaton, annyi hogy ott közölte a doki hogy mindjárt a 15.hétbe lépek,így nemtudja megcsinálni a vizsgálatot.Pedig elvileg a 13.hétbe voltam,kopni nyelni nem Tudtam..és mondom akkor ilyenkoŕ mi van,mit lehetne.Mondta vannak ilyen tesztek,pl trisós,amit a 18.hétig is meglehet csinálni,annyi,hogy 120ezer ft...na ott sokkot kaptam kicsit, hogy a doki hibájából még csináltassak egy ilyet,hogy ha nem akarom szetaggodni a z egész terhességet...plusz még ezt a vizsgálatot is ki kellett fizetnem,annyi hogy nem a teljeset,"csak" 26ezret... 2nap múlva megcsináltattam ezt a tesztet, ami egy vérvételből állt,10munkanap az eredménye,az jövőhéten telik le.Nagyjabol ennyi..🙂 veled,jól vagytok?
Szia! De jó hogy írtál, már nagyon vártam!
Hát ezt jól benézte a doki akkor... De hogy tudta így elszámolni? Velünk a 12. heti ultrahang óta semmi, jól vagyok, meg remélhetőleg a baba is, a tesómtól kapott szívhang hallgatóval hetente egyszer meghallgatom, ennyi. Már látszik a hasam, ha valaki ismer tudja, hogy nem csak több hamburgert ettem a kelleténél 😅 20-án lesz a 18 hetes genetikai, ugyanúgy kettő lesz egy nap mint a múltkor. Már nagyon várjuk! Írj majd hogy mi volt!
Örülök hogy jól vagytok!🙂
Hát fogalmam nincs hogy tudtak így elszámolni...
Kicsit félek,vagy nem is tudom...egyáltalán nem érzem még mozogni, pedig 3.baba.Az elsőt a 16.héten már éreztem, 2.at hamarabb,most a 17.hétbe vagyok,és még mindig nem.Megnyugodnek ha legalább lenne nekem is szivhangfigyelo.19-én megyek a 18hetes uh-ra.Te hanyadik hétbe leszel 20-án hogy akkor mész?Én elvileg 18het 3nap.De ugye nálam már nem lehet tudni pontosan hanyadik hétbe vagyok...😏 lehet 1hettel később kéne menni,ide meg nehogy túl hamar menjek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!