41/76 anonim válasza:
Na voltam én is a dokinál! Petezsák, benne szikhólyag és embriócsomó. Jó helyen van, a papíromra 5 hetest írt és azt mondta hogy 3-4 hét múlva menjek vissza. Írj majd 24-e után, hogy mi volt!
42/76 A kérdező kommentje:
de jó,szuper,örülök! :) Írok majd 24-én :)
2018. dec. 21. 07:17
43/76 A kérdező kommentje:
Na voltam ma reggel. Már volt embrio is,2,5mm,szív pulzálással.A bal oldalt felszívódott a ciszta,jobb oldalt még meg van,2,7cm kb.Azt el is felejtettem
megkérdezni hanyadik hétben vagyok,de gondolom olyan 6.Legközelebb 7-én megyek hozzá.
2018. dec. 24. 18:26
44/76 anonim válasza:
De jó! Örülök, hogy minden rendben van! Ez igazi karácsonyi ajándék volt nektek. Boldog ünnepeket!
45/76 A kérdező kommentje:
Igen,köszönöm 🙂
Kellemes Ünnepeket nektek is!
2018. dec. 25. 18:01
47/76 A kérdező kommentje:
Hát borzalmasan,iszonyat hanyingeŕem van,nagyon fáradt vagyok,hasam,mellem is sokszor fájdogál,éjjelente szinte semmit nem alszok,mert arra kelek hogy hányingerem van,és kb 10x kell kimennem pisilni.Hetfon megyek az orvosomhoz,akkorra hívott vissza.
2019. jan. 4. 18:26
48/76 anonim válasza:
Szia! Voltál ma az orvosnál?
Még mindig a 10-es :D
49/76 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi az érdeklődést 🙂 pont most jövök onnan.sajnos semmi jó...nem úgy nő ahogy kéne, már nagyobbnak kéne lennie, de lehet elmérte, azt mondta..csütörtökre behívott a kórházba, ott jobb gép van,és csinál egy uh-ot.Nagyjabol ennyi,eléggé magam alatt vagyok..😔
2019. jan. 7. 17:53
50/76 anonim válasza:
Jajj, nagyon sajnálom. Azért bízz benne, hogy minden jól alakul, és tényleg csak rosszul mérte. Én is csütörtökön megyek, kezdek mostmár izgulni, mivel három hete nem voltam, még a szívverését sem hallottuk. Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen, írj majd mindenképp, írok én is. Próbálj azért megnyugodni, bár tudom könnyű mondani, de nagyon szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!