Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok rajta valamit?

Láttok rajta valamit?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2018. dec. 6. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, ma vagy a 36. ciklusnapon, az azt jelenti, hogy 5+1 hetes vagy. A legjobb a betöltött 7. hét körül menni, olyankor már biztosan van szívhang. Ha 17-én mész, akkor leszel 6+3 hetes, akkor még nem 100 százalék, hogy lesz szívhang. de már esélyes. Csak azért mondom, h ne ijedj meg, ha még nem lesz, mert pont a határon fogsz menni.
2018. dec. 8. 22:48
 32/76 A kérdező kommentje:
Köszönöm!inkább elmegyek, mert utána csak januárba lesz a dokim.Azt legalább csak dogja látni van e egyáltalán valami,meg jó helyen igaz?
2018. dec. 9. 10:01
 33/76 anonim ***** válasza:
Persze, azt látni fogja. Amúgy nagy esély van, h már szívhang is lesz, de az nem biztos.
2018. dec. 9. 23:16
 34/76 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, mi volt, drukkolok
2018. dec. 12. 20:45
 35/76 A kérdező kommentje:
köszönöm :) hétfőn este megyek,majd megírom mi volt.
2018. dec. 13. 07:39
 36/76 anonim ***** válasza:

Én csütörtökön megyek, én akkor még csak a 39. ciklusnapon leszek, de mivel utána kimarad két hét az ünnepek miatt, jobbnak látom így. Írj majd, várom és drukkolok!

10-es voltam

2018. dec. 13. 13:31
 37/76 A kérdező kommentje:
igen,én is azért megyek most,utána legközelebb csak január 7-én tudnék menni,az 3hét majdnem... írd majd meg te is mi volt! :)
2018. dec. 13. 14:07
 38/76 A kérdező kommentje:
Most jövök a dokitol,eddig csak petezsakot látott, 10x6mm,azt mondta kb 5hetes lehet,meg sajnos a jobb oldali petefészkembe egy jó nagy ciszta, a balba meg egy kicsi.24-én ügyel a kórházba a dokim,mondta menjek be akkor,és megnézi hogy alakult.Ugyhogy nálam ez a helyzet egyenlőre.Majd írj nálad mi volt!🙂
2018. dec. 17. 20:29
 39/76 anonim ***** válasza:
Megírom mindenképp! Bár gondolom nekem is hasonló lesz a helyzet csütörtökön, mivel nekem szabályos 28 naposak a ciklusaim, elvileg akkor lennék 5 hét 4 napos. Tüneteim nincsenek, a mellem fáj ha hozzáérek, és nem kívánom az édességet, ami nálam nagy szó :D De semmi mást nem érzek. Csináltam még két tesztet azóta,(ugyanúgy one step), egyet múlt hét csütörtökön este, az már elég erős volt, egyet meg tegnap délelőtt, azon már a teszt csík erősebb mint a kontroll. Mostmár csak azt várom, mit mond majd az orvos, de sok mindent még biztos nem fog látni. Jó neked, hogy tudsz menni 24-én! Engem szerintem csak januárra fog visszahívni.
2018. dec. 18. 19:42
 40/76 A kérdező kommentje:
Hátha nálad többet lát majd,én épphogy csak 5hetes lehetek.En is csak január 7én tudok hozzá menni,csak 24-én pont ügyel a kórházba,azért hívott oda.
2018. dec. 19. 05:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!