Ti láttok rajta valamit?
Figyelt kérdés
Na először is ne nézzen senki bolondnak, ha nem lát rajta semmit. Én előben jól látom, csak azt nem tudom, hogy nem-e csak a helye. Borzasztó nehezen tudtam fotózni, azért ilyen homályos. Csinálta már valaki ezt a tesztet? Szét kellett szednem, mert a műanyagtól még ennyit sem tudtam volna fotózni.2018. aug. 22. 07:48
2/28 anonim válasza:
Én nem látok semmit, de nagyon rossz a kép!
3/28 anonim válasza:
Nem látok rajta semmit sajnos. Ez negatív.
6/28 anonim válasza:
Az első két link alapján azt montam volna, hogy negatív, viszont a legutolsón mintha látnék egy nagyon halvány második vonalat, viszont egyáltalán nem tudom eldönteni, hogy színes, vagy nem.
7/28 anonim válasza:
Ez teljesen negatív. Amit láthatsz, az a két papír összeillesztése.
8/28 anonim válasza:
A harmadikon mintha lenne valami. Két nap múlva tesztelj újra.
9/28 anonim válasza:
A harmadikon pont az a semmi van, mint az első kettőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!