Ti láttok rajta valamit?
Figyelt kérdés
Na először is ne nézzen senki bolondnak, ha nem lát rajta semmit. Én előben jól látom, csak azt nem tudom, hogy nem-e csak a helye. Borzasztó nehezen tudtam fotózni, azért ilyen homályos. Csinálta már valaki ezt a tesztet? Szét kellett szednem, mert a műanyagtól még ennyit sem tudtam volna fotózni.2018. aug. 22. 07:48
21/28 anonim válasza:
Na mutasd a digitális pozitívat is, légyszi... azt miért nem fotózod? MErt kiderül, hogy mese?
23/28 A kérdező kommentje:
Megyek melóba, majd holnap írok még annak, aki írt. 😊
2018. aug. 22. 12:44
24/28 anonim válasza:
En csak azt nem ertem hogy a predi miert negativ? Ha a digi pozi. Elvileg a predi 12 es a digi meg 25 os nem?
25/28 anonim válasza:
Kedves kérdező és válaszolók. Én ma ugyanígy jártam. Predictor negatív, facelle nagyon halvány pozitív. Bizonytalan voltam, így csináltam egy digitális clearbluet. Pozitiv lett, 1-2 hetet ír.
26/28 anonim válasza:
Én írtam, hogy jó a mobilom, és látszik a második csík, kevesebb fényerővel át is szerkesztettem, látszik is rajta a halvány rózsaszín. De le kellett pontozni.
27/28 anonim válasza:
Én is írtam ,hogy látom,mégis lepontoztak. Gratulalok, boldog babavárást ☺
28/28 anonim válasza:
Én is láttam, de 0%ot kaptam. Gratulálok kérdező. Nekem is a 13.dpon pozi lett a claerblu digi. Szerintem nem 25ös ez a teszt, hanem sokkal érzékenyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!