Mensi szerint 6 hetes 3 napos vagyok, CRL 0,38 cm és nincs szívhang. Missed abra küldtek, szerintetek érdemes elmennem másik orvoshoz?
Vissza se hívott kontrollra, egyenesen missed ab?
Szabályos petezsák?
Mérete alapján kb 5 hetes 4 napos lehet.
Szerintem nincs veszíteni valód, ha néhány nap múlva elmész egy másik dokihoz is.
" Azok általában magasról sz.rnak bele az ilyenekbe... "
Hogy lehet ilyet mondani? Szerinted egy szts-s orvosnak marhára mindegy, hogy kikapar-e egy élő, kívánt terhességet vagy sem? Az eszem megáll.
SZTK-ban dolgozom, de kikérem magamnak, egyik pácienst sem szarom le, pláne nem ilyet, hogy "áááá, mindegy, hogy él-e a terhesség, meg hogy akarja-e, leszarom ráírom, hogy missed"
Nálunk a missed ab. kimondásához amúgy KETTŐ vizsgálóorvos kell, egy lelettel be sem fejezik a terhességet. Valószínűleg én is elmennék még egyszer, min. 5 nap különbséggel már csak a saját megnyugtatásomra is. Ha nincs panaszod, 5-7 napot nyugodtan várhat a dolog. És akkor már tényleg látszódnia kell szívhangnak, ha most 3,8 mm-es az embrió.
Mindenképp menj el másik orvoshoz !
Nekem 6hetesen , petezsák látszott csak , dokim azt mondta ebből még bármi lehet , kicsit énis megijedtem , 2hét múlva mentem kontrollra , ott már látszott a baba és volt szivhang is.
Semmiképp se add fel ! Ilyenkor még napok alatt változik minden ! Lehet kicsit később fogant !
Nagyon drukkolok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!