Érdemes szívhang figyelőt vásárolni?
Szia!
Nekem is nagyon ritkan van ultrahangos vizsgalatom es enis idegeskedek, hogy minden ok-e, de en nem vennek szivhang figyelot, me ahogy te is irtad ha valami miatt nem stimmelne a ritmus akkor attol meginkabb fraszt kapnek :) en meg mar amugyis a 37-ik hetben jarok:)
Boldog babavarast neked.
szia!
én sem fogok venni, mert ahogy írtad: csak beparáznék ha rosszul helyezném oda a készüléket és nem lenne szívhang! ne aggódj, csak pozitívan
14 hkm
"csak magamat idegesíteném feleslegesen, mert ha rosszul teszem a hasamra, vagy úgy fekszik a baba, nem is mindig lehet hallani"
Na én pont így jártam vele :(
szerintem felesleges. nekem a védőnőm nézte a szivhangot ha mentem hozzá, és azt mondta mehetek bármikor ha ugy érzem h szükséges :)
kérdezd meg a védőnődet h van e erre lehetősége.
Nekem van ilyen szívhangfigyelőm, és én mindig elsőre megtalálom a szívhangot. Igaz én szülésznő vagyok és értek hozzá, de mindig nagyon megnyugtat, ha megtalálom, és azt is figyelem, h jó-e a ritmusa. ez teljsen megnyugtat. Én a Vaterán vettem 6000 Ft-ért. Nekem ennyit megért, h ne parázzak folyton.
30 hetes km
Én 26 hetes pocis vagyok, és pár napja kértem kölcsön a barátnőmntől a szívhang figyelőt!! Egséz nap kerestem a baba szívhangját, és nem találtam meg:-( Gondolhatod!!!
De tudtam minden rendben van, mert éreztem őt mozogni, szombaton voltam Uh-on minden rendben volt a babával:-)
Én nem találtam meg, de a védőnőnél mi is minden hónapban meghallgatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!