Ma reggeli tesztem pozitiv lett, ma vagyok 14 dpo-n és nagyon boldog! Segitenétek mire vigyázzak mit nem szabad terhesség elején? Orvoshoz ugy tudom 6. héten érdemes menni mert akkortol va szivhang, vagy nem?
Nagy nagy Gratula kismama
attol függ mikor volt beágyazodás nekem mesi elött pár nappal igy elég fiatal terhesen menetem dokihoz akkor még csak peteszák volt rá két hétre 3mm baba
szerintem szoval akkor se aggodj ha csak a baát látod és még nem lesz szivhang
Gratulalok!
Semmilyen gyogyszert se szedj, igyal sok vizet, egyel savas gyumolcsoket, mert en a masodikkal igencsak begombasodtam, dokim mondta, hogy ezzel meg lehet eloznia begombasodast.
gratulálok :)
ráérsz 8 hetesen is menni ha semmi panaszod nincs, akkor már tuti lesz szívhang. Vitamint szed tovább, mellé szedhetsz még MagneB6-ot, az jó a hasszurka ellen amit majd fogsz is érezni ha elkezd nőni a méhed. Gyümölcsöket egyél, de mértékkel, mert hát hízlalnak azok is :) szex mehet, csak legyetek óvatosabbak. Boldog babavárást
26+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!