Július 4. -én volt utolsó mensim. Mikor érdemes már dokihoz menni, amikor lesz szívhang?
Szia!
gratulálok,ezek szerint már kezedben a pozitív teszt!nekem május 30. volt az utlsó vérzésem,július 12.-én már látszott,hogy jó helyen van,de még nem volt szívhang,csak gyenge pulzálást látott a doki.július 26.-án már viszont egyértelmű hangos dobogást hallottunk az ultrahangon.szerintem augusztus utolsó hetében már biztosan hallani-látni fogtok valami nagyon szuper hangot-képet:)nagyjából a 7.- 8.héten.
Mi mindkét bébivel 6 hetesen mentünk dokihoz, ahol szuperul lehetett hallani a szívecskéjét. De természetesen ha később mész, akkor biztosabb, hogy ott lesz az a kis zakatolós.
Gratulálok a picurhoz, jó egészséget!
Szia!
Nekem július 3.-án volt az utolsó mensim. Úgyhogy egy idősek a picikéink. Én majd a 7.héten megyek, mert akkor már szívhang is van. Ha korábban mennél,akkor úgyis visszahívna a 8-9 héten.
Egyébként hogy érzed magad? Vannak tünetek?
Gratulálok neked!
Nincsenek tüneteim, húzódik a hasam, a mensiszerű görcsök, most két napja már elmúltak...De egyébként semmi, nincs émelygés, hányinger, hányás,szagundor....szóval jól vagyok:)))-Egyenlőre!Ez még áltozhat, kisfiammal sem volt semmi tünetem, de ez nem zárja ki hogy most is ugyanúgy lesz:)
És Te?Hogy viseled?Első baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!