Ki nem várja keddre? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
2018. nov. 17. 18:09
211/232 A kérdező kommentje:
Nekem már volt azon száradási!de szétszedve látszott hogy nem rózsaszín csak a csík helye
2018. nov. 22. 12:15
212/232 anonim válasza:
Sziasztok én szerdára nem vártam... még mindig semmi... várok türelmesen. Hátha holnap megjön ha nem akkor szombaton tesztelek. :)
213/232 A kérdező kommentje:
Drukkolunk :)
2018. nov. 23. 00:04
214/232 anonim válasza:
Sziasztok! Én nem vártam szerdára de még mindig semmi a teszt sajnos negatív lett szóval nem tudom hogy most mi a helyzet. Tudtok tanácsot adni? A mellem nagyon fáj fel vagyok puffadva de valahogy mégsem jön meg.
215/232 A kérdező kommentje:
Valószínűleg pár nappal kitolódott az ovud, így még bármi lehet :)
2018. nov. 24. 14:59
216/232 anonim válasza:
Őrülnék ha a mikulás hozna egy pozitív tesztet:)
217/232 anonim válasza:
Ki hogy van?
Nekem ugyan megjott 5 nap kesessel tartott 3 napig az első nap lejjebb ment a hőm.. De most még megy feljebb és ma már nincs meg de görcsöl a hasam..
Az ovu teszt 7-én du lett negatív reggel még pozitív.. Tuti akkor lehetett sz az ovu? 2 helyen vezetem Mind2 máshova húzta be...
Másik
218/232 anonim válasza:
Hello!
Nekem most múlt el a mensi! Szóval hajrá december😂
B.
219/232 anonim válasza:
Nekem is megjött én szerdára nem vártam. Most inkább készülünk a karácsonyára aztán az esküvőre ami jövő nyáron lesz. Ha áprilisig nem lesz baba akkor orvoshoz fordulunk. Sok sikert nektek kívánom hogy a Jézuska pozitív tesztet hozzon a fa alá.
220/232 A kérdező kommentje:
217es, én nem vagyok sajnos otthon a hőgörbében, de én az ovutesztnek hinnék. Furcsa a helyzeted. Aszerint valóban késett. Tesztet abszolút nem csináltál?
2018. nov. 25. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!