Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek attol terhes hogy még...

Lehetek attol terhes hogy még semmi nem látszott UH-n? Többi lent

Figyelt kérdés
9. Napon lett egy halvány pozi tesztem most 14 napja késik de hüvelyi ultrahangon semmi nem látszódott csak annyit mondott az orvos hogy 13mm vastag a méhnyálkahártya. Lehet túl picike még azért nem látszik semmi? Valaki aki hasonló cipőben jár vagy járt? Válaszokat előre is köszönöm :)
2018. nov. 14. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ettől még lehetsz terhes. Nagyon korán mentél orvoshoz, a pozitív teszt után 2-3 héttel már petezsák, embrió is látszik általában.
2018. nov. 14. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek nem látszik ilyen korán az UH-n semmi. 7 hetesen szokás menni, mert akkor van értelme.
2018. nov. 14. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Halvány pozitív teszt után 5 nappal nem fog még semmi látszódni UH-n. Biztos, hogy nem késik 14 napja, mert akkor már 6 hetes terhes lennél és látszana az UH-n, biztos később volt peteérés.
2018. nov. 14. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, én is így jártam, túl korán mentem.
2018. nov. 14. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, 9napra lett pozi a tesztem, elmentem dokihoz nem látott semmit. Vett vért hcg-re, csak 39 volt, el is kezdtem vérezni 2 napra rá. Szóval már elejétől kezdve nem fejlődött.

De ez az én esetem, nálad remélem tényleg csak később fogant, és minden rendben lesz. Szorítok❤️

2018. nov. 14. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!