Megjött a menstuációm de elötte két nappal csináltam egy tesztet és halványan látszott a második csík is, akkor lehetek még terhes? Attól mert megjött.
igen, de az is lehet, hogy ha terhes vagy, vagy voltál..akkor most kezdődött egy vetélés, és azért vérzel..
Csinálj egy tesztet és ha pozitív, akkor
menj mielőbb dokihoz..
ha negatív, akkor lehet csak szellemcsík volt az előző teszteden!
Drukkolok hogy minden oké legyen!
majd írj!
Nekem volt olyan, hogy a menzesz előtt sok-sok teszt halvány pozitív lett és megjött rendesen. Rohantam a dokihoz, elküldött HCG vérvételre, kiderült, hogy negatív. Az orvos azt mondta, hogy vagy a tesztek tévedtek vagy volt fogantatás, de nem ágyazódott be rendesen, ami nagyon gyakran megesik a legtöbb nővel, csak nem tesztelnek és nem tudnak róla.
Rá két hónapra a pozitív tesztek után nem jött meg:)
Úgyhogy ne aggódj! Sikerülni fog legközelebb. Vegyél ovu tesztet, hogyha biztosabbra akarsz menni.
Nekem ez most volt. Oktober 6-en megjott (szerda), okt. 10-ere elmult (vasarnap) igy aznap egyutt voltunk, masnap meg lehetett peteeresem, mert rettentoen fajt a bal petefekszem, meg is lepodtem hogy csak nem korai peteeres? Kozepidoben nem volt semmi, aztan ciklus 18.napjan negativ teszt, ra par napra halvany pozitiv teszt, ra par napra a ciklsu 27.napjan megjott, es az orvos is alatamasztotta, hogy biztos hogy teherbe estem csak vmi miatt nem maradt meg a baba. Ha nem teszteltem volna menzi elott, nem is tudnek most rola.
En onnan is gyanitottam, hogy mar jo 2.5-3 hettel azelott hogy megjott nov. 1-jen a 27.napra, minden aldott nap mindjart megjon erzesem volt, egyuttlet utan (okt. 10.) par nappal kezdodott, es hol erosebben, hol kevesbe, neha aludni se tudtam meg hajnalban erre az eros mindjart megjon erzesre keltem fel. Egy ido utan a melleim is erzekenyek lettek, meg szurkaltak stb... Pedig en az a fajta vagyok aki SOHA nem mellfajos sem menzi elott, sem kozben, sem utana, sem peteereskor, csak akkor faj a mellem ha terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!