Volt már úgy valaki, hogy terhes lett cikk-cakk görbével? Úgy értem, hogy nem látszott a görbén hogy volt rendes ovulációja, mégis teherbe esett.
Nekem szinte "egyenes" volt a görbém, abszolút nem látszott az ovu, mégis összejött.
Biztos, hogy rosszul húzta be, mert ha láttad, akkor volt pozitív ovu tesztem, volt ovu fájdalmam, de mivel szinte egyenes volt a görbém, így a rendszer oda nem tudott peteérést jelölni:)
És azóta minden uh alapján látszik, hogy a gyerek annyi idős, hogy a peteérést a teszt jól mutatta, és a ciklus.hu meg rosszul húzta be:)
És képzeld, ráadásul mindig 28 napra jött meg, így biztosan nem akkor volt a peteérés,m amikor jelölte, a doki szerint inkább a beágyazódás volt akkor:D
Csak azért írtam ezeket le, hogy lásd, még egy gáz görbével is összejöhet a baba:)
Mert az enyémen, ha ránézésre kellene peteérést nézni, nem lehetne megállapítani:)
a mostani görbém egyébként ilyen:
szerintem elég értelmezhetetlen,bár a rendszer behúzta az ovut, de utána mégis leesett a hőm.Most várom, hogy mi lesz, de szerintem meg fog jönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!