Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már úgy valaki, hogy...

Bettybaby2010 kérdése:

Volt már úgy valaki, hogy terhes lett cikk-cakk görbével? Úgy értem, hogy nem látszott a görbén hogy volt rendes ovulációja, mégis teherbe esett.

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 11:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem szinte "egyenes" volt a görbém, abszolút nem látszott az ovu, mégis összejött.

[link]

2012. máj. 17. 15:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához, csak annyi észrevételem van a görbéddel kapcsolatban, hogy a program tuti rosszul húzta be az ovut szerintem, mert 6 nappal ovu után szerintem lehetetlen kimutatni a terhességet teszttel.
2012. máj. 17. 16:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy rosszul húzta be, mert ha láttad, akkor volt pozitív ovu tesztem, volt ovu fájdalmam, de mivel szinte egyenes volt a görbém, így a rendszer oda nem tudott peteérést jelölni:)

És azóta minden uh alapján látszik, hogy a gyerek annyi idős, hogy a peteérést a teszt jól mutatta, és a ciklus.hu meg rosszul húzta be:)

És képzeld, ráadásul mindig 28 napra jött meg, így biztosan nem akkor volt a peteérés,m amikor jelölte, a doki szerint inkább a beágyazódás volt akkor:D

Csak azért írtam ezeket le, hogy lásd, még egy gáz görbével is összejöhet a baba:)

Mert az enyémen, ha ránézésre kellene peteérést nézni, nem lehetne megállapítani:)

2012. máj. 18. 10:38
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen,én is úgy gondolnám, hogy amit a rendszer ovunak jelölt be az már a beágyazódás volt. De a lényeg, hogy baba lett belőle!:-)) Mi már a másodikon dolgozunk,de elég nehezen jön össze, mivel még szopizik a kicsike.Drukkolj nekem, hogy ne kelljen sokat várni már a kistesóra, mert lassan már egy éve készülünk rá.:-(
2012. máj. 18. 11:59
 5/12 A kérdező kommentje:

a mostani görbém egyébként ilyen:

[link]

szerintem elég értelmezhetetlen,bár a rendszer behúzta az ovut, de utána mégis leesett a hőm.Most várom, hogy mi lesz, de szerintem meg fog jönni...

2012. máj. 18. 12:04
 6/12 anonim ***** válasza:
nem akarlak elszomorítani de nekem múlthónapban szinte ugyanilyen görbém volt,természetesen mensi lett belőle :(
2012. máj. 18. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön:D
2012. máj. 18. 15:06
 8/12 A kérdező kommentje:
hát az a legfrissebb helyzet, hogy ma vagyok a 38. napon ( mostanában a 34. napon jött meg),mensi sehol, kb. két napig volt pici barnázás, a hőm fenn van és ma tesztelek. Drukkoljatok!:-)
2012. máj. 24. 14:16
 9/12 anonim ***** válasza:
mi lett???
2012. máj. 24. 21:50
 10/12 A kérdező kommentje:
vicces, mert két tesztet is csináltam.egyet tegnap du., az x-epil volt és nagyon halvány pozi lett, ma reggel meg egy gabrielt, az meg teljesen nega lett.a hőm még fenn, mensi sehol,várakozás és a jövő héten doki mindenképp...
2012. máj. 25. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!