Mekkora az esélyem hogy terhes leszek?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltam párommal és elszakadt a gumi.Szóval belém ment el legalább a fele,a másik fele a gumiban maradt. 11 nap múlva kéne megjönnie.2018. nov. 12. 18:31
1/8 anonim válasza:
50%. Vagy terhes leszel vagy nem. Ilyen esetben lehet jó ötlet volna az eseményutáni.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom,csak nagyon félek összezavarja a hormonjaimat.
Felhívtam egyik ismerősöm aki kórházban nővér és azt mondta gondoljam meg mert az esemény utána az egy nagy dózisú hormon. Megijesztett,sosem kellett bevennem még eseményutánit.
2018. nov. 12. 18:48
3/8 anonim válasza:
Teljesen idióta vagy, ha emiatt nem veszed be. Max pár hónapig kicsit rendszertelen lesz. De szerinted egy terhesség mégis mennyire borítja meg a hormonjaid?...
4/8 anonim válasza:
Na igen egy nagydózisú hormon. Ha meg nincs szerencséd akkor meg egy baba lesz belőle. De a te döntésed, ha nem probléma hogyha esetleg terhes lehetsz akkor várd ki hogy mi lesz. Viszont ha semmiképp nem akarsz babát akkor azért átgondolnám. Bár már lassan úgyis mindegy lesz. Ha szerencséd van akkor megúszod.
5/8 anonim válasza:
Egy terhesség nagyobb dózisú hormon!:D
6/8 A kérdező kommentje:
Baba se lenne baj! Jovore terveztuk volna amugy is!! Csak most lett uj munkahelyem, most koltozunk. Igy jobb lett volna jovore de ha ugy hozza a sors akkor sem vetetnem el.
2018. nov. 12. 20:35
8/8 anonim válasza:
Ha került beléd sperma,akkor minek kérdezed meg,hogy teherbe eshettél-e?
Ha meg így is-úgy is megtartjátok,akkor nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!