Lehet esélyem arra hogy terhes legyek? A trágárságot, bunkóságot kérlek titeket hanyagoljuk.
18éves lány vagyok.
Közel 3 éve élek kapcsolatban,így nyilván a szexuális életem is aktív.
Legutóbb június 6.án jött meg a menstruációm.
Eddig általában pontos volt mindíg, volt párszor probléma,s most is.
Július 8.án kellett volna megjöjjön a menstruációm,de eddig semmi. A tegnapi nap folyamán erős barnás folyásom volt,néha megjelent pár csepp vér, de a mai nap reggelére már semmi sem volt.
Hajnalban szúró görcsös érzést éreztem az alhasamban,de csak egy pillanatig tartott.
A szeretkezéseink során nagyon fontos szerepet kap a védekezés,aktus után mindíg ellenőrzi a párom a gumit,tehát 100% hogy nem szakadt ki.
Kicsit parás lány vagyok, ezért került ki ide a kérdésem, a terhesség semmi tünetét nem érzem magamon. Inkább ami feltünt,az az hogy többet eszek. Még várok pár napot, aztán tesztelek egyet. A leírtak alapján van e esély arra hogy terhes legyek?
Ha valóban mindig használtok gumit,akkor nem latok sok esélyt hogy terhes lennél!
Az pedig hogy késik,az számtalan ok miatt lehet a terhességen kívül is :) Szóval nyugi!De ha nagyon parás vagy csinálj tesztet ;)
Csak nyugtatás keppen irom,hogy nekem ma van 20.napja hogy késik(és a tesztem negatív 😓😥)
Ha ahogy írtad, tényleg mindig védekeztek, az első pillanattól az utolsó utániig, akkor nincs mitől tartanod.
A "tüneteid" alapján készül megjönni, csak most tovább tart.
Egyébként a "többet eszek" nem korai terhes tünet. :)
De csinálj tesztet, varázslatos hatása van: nekem mindig megjött utána (rendes védekezés mellett ugyanilyen parás voltam tiniként, sokat teszteltem feleslegesen :)).
Megszakitassal vedekeztunk 5 evig, nem lettem terhes. Probalkozas elso honapjaban osszejott a baba.
Ha te minden alkalommal vedekeztel, hasznaltal gumit tuti nem vagy terhes! :)
Amugy a tesztelessel en is igy vagyok. Tesztelek egy negativat, megnyugszom es megjon :)
Persze, mindig vedekezunk, en nem szeretek ovatlankodni. Bizom benne lanyok hogy minden rendben lesz, mar most barnazok ismet. Irok ha tortenik valami.
Megegyszer koszonom lanyok hogy velem vagytok 💓💓💓
" a terhesség semmi tünetét nem érzem magamon. "
milyen tünetet szeretnél??? Nekem csak a kimaradt menzesz volt, semmi más.
De ha védekeztek rendesen, amit ellenőriztek, akkor mi baj történhet?
AMúgy tesztelj nyugodtan, ha terhesség miatt marad ki a menzesz, akkor már a teszt is kimutatja. Ha negatív, akkor megnyugszol.
Nem értem,hogy miért egyszerűbb kiírni ide egy litániát,mikor létezik terhességi teszt is.
Bár nagy valószínűséggel nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!