Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi esélyem...

Szerintetek mennyi esélyem van ha ma csinálnék egy Facelle tesztet? Ki kéne már mutassa a pozitiv erednényt ha terhes lennék?

Figyelt kérdés

úgy sejtem hogy 18-19 'én beágyazodásom volt mert eléggé görcsöltem .

azért tőletek kérek tanácsot mert nem szeretném feleslegesen bele lovalni magam.aki tapasztalt ilyen téren kérem irjon.nagyon köszönöm

2016. nov. 25. 08:01
 1/7 A kérdező kommentje:

azért Facelle tesztet irtam mert itt mindenki ezt a tesztet tartja biztosnak pontosnak.

a ciklusom kussza arra nem alapozok.

2016. nov. 25. 08:04
 2/7 anonim ***** válasza:

A beagazodast eleg nehez megerezni, a peteeres "erzesere" tobb esely van.

De ha mar egy hete volt a beagyazodas, akkor kimutatja a teszt.

2016. nov. 25. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Ovu körül nem szoktál görcsölni? Én enyhén igen szóval emiatt én erre nem alapoznék. Ha nem, akkor szerintem csinálhatsz. Ha mégis negatív lenne és később pozitív, akkor legalább van kiindulási pontod a terhesség korával kapcsolatban. Ha beágyazódás volt amire te gyanakszol, akkor pozitív lenne már a teszt. Én 7-8-9. dpon görcsöltem majdnem folyamatosan és 12. dpon emiatt teszteltem halvány pozit.
2016. nov. 25. 08:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha az valóban a beágyazódás volt, akkor már igen, ki kell mutatnia! És tényleg a facelle a legjobb! :)
2016. nov. 25. 09:18
 5/7 A kérdező kommentje:
sajnos egy csikos lett :(
2016. nov. 25. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet az ovut érezted és akkor viszont még korai a teszt! Egy tűnik biztosnak, 18-19 körül nem beágyazódás volt, de ettől még lehetsz terhes!
2016. nov. 25. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó, hogy Ennyire figyeled magad. Ja az vagy, pár nap múlva úgyos kiderül.
2016. dec. 24. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!