Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pecsételő vérzés és nagyon...

Pecsételő vérzés és nagyon halvány Facelle teszt. Lehetek terhes? 3 napja kellett volna megjönnie.

Figyelt kérdés
[link]
2016. jan. 9. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Mintha látnék ott valamit :)
2016. jan. 9. 16:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy ilyen halvány 3 nappal a menzeszed kimaradása után. Próbálsz majd másik fajta tesztet is? Hátha az kimutatja.

Csak azért, hogy biztosabb lehess benne, mert a pecsételő vérzés, ha nem menzesz, akkor lehet progeszterongond is (nekem az volt), és akkor kell a pótlás minél hamarabb.

2016. jan. 9. 16:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is látom a csíkot,próbálj más fatja tesztet reggeli első vizeletből!
2016. jan. 9. 16:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez a progreszteron pótlás mennyire sürgős és miért kell? Hónap végére kaptam időpontot nőgyógyászhoz. Az még picit több, mint két hét.
2016. jan. 9. 16:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Azert kell,hogy megmaradjon a terhesseg! Megtamogatja a sargatest feladatat. En is halvany pozinak mondanam :)
2016. jan. 9. 16:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem simàn kèsőbb fogant.Nekem 8 nap kèsès utàn volt halvàny pozitìv ès 11 napra rà rendes pozitìv,kèsőbb fogant 2 hèttel.
2016. jan. 9. 16:54
 7/10 A kérdező kommentje:

Ezt találtam piszenpisze oldalán:

"Szex: a terhesség alatt megnő a

vérmennyiség, és több vér áramlik a

méhnyak felé is. Ezért nem szokatlan, ha

szeretkezés után némi pecsételés

jelentkezik. A méhnyaki polip (ami egy

jóindulatú elváltozás) is okozhat szex

utáni pecsételést."

Ma reggel ugyanis volt szex. Ez előtt csak kb egy hete, előző hétvégén. Szóval most gyanús, hogy ez okozta.

2016. jan. 9. 16:58
 8/10 mandiga ***** válasza:
Kedves kérdező. Mi lett veled?
2016. jan. 11. 07:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha ez téged megnyugtat, hogy a szextől volt, a te életed, mi csak tanácsot próbáltunk adni a progival meg az orvossal.

Nekem volt a szextől, a 22. héten, tudtuk is, hogy reggel sokáig voltunk együtt, de mégis azonnal rohantunk be a dokimhoz a kórházba, aki mondta, hogy mindig azonnal be kell jönni.

Sőt, amikor a 2. terhességemnél pozi teszt napján volt rózsaszínezés (ami lehet a kimaradt menzesz miatt vagy szex miatt is), szintén mentünk és kaptam is progeszteront.

2016. jan. 11. 08:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Megjött ma reggel sajnos, 41. napon. Szóval vak lárma volt, de érthetetlen miért volt annyi tünet és halvány pozitív teszt Predictor early és facelle tesztekkel. Mondjuk x-epil negatív volt, az jól mutatta.
2016. jan. 11. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!