Pecsételő vérzés és nagyon halvány Facelle teszt. Lehetek terhes? 3 napja kellett volna megjönnie.
Érdekes, hogy ilyen halvány 3 nappal a menzeszed kimaradása után. Próbálsz majd másik fajta tesztet is? Hátha az kimutatja.
Csak azért, hogy biztosabb lehess benne, mert a pecsételő vérzés, ha nem menzesz, akkor lehet progeszterongond is (nekem az volt), és akkor kell a pótlás minél hamarabb.
Ezt találtam piszenpisze oldalán:
"Szex: a terhesség alatt megnő a
vérmennyiség, és több vér áramlik a
méhnyak felé is. Ezért nem szokatlan, ha
szeretkezés után némi pecsételés
jelentkezik. A méhnyaki polip (ami egy
jóindulatú elváltozás) is okozhat szex
utáni pecsételést."
Ma reggel ugyanis volt szex. Ez előtt csak kb egy hete, előző hétvégén. Szóval most gyanús, hogy ez okozta.
Figyelj, ha ez téged megnyugtat, hogy a szextől volt, a te életed, mi csak tanácsot próbáltunk adni a progival meg az orvossal.
Nekem volt a szextől, a 22. héten, tudtuk is, hogy reggel sokáig voltunk együtt, de mégis azonnal rohantunk be a dokimhoz a kórházba, aki mondta, hogy mindig azonnal be kell jönni.
Sőt, amikor a 2. terhességemnél pozi teszt napján volt rózsaszínezés (ami lehet a kimaradt menzesz miatt vagy szex miatt is), szintén mentünk és kaptam is progeszteront.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!