Facelle teszten 10 perc után nagyon halvány második csík. Járt már így valaki?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy időn túl nem nézegetjük, de személyes tapasztalatra lennék kíváncsi.2015. nov. 9. 13:05
1/12 anonim válasza:
Nem ilyen teszttel igaz de okozott mar csalodast.Viszont mar olvastam hasonlo kerdest mint a tied es teszt ismetlese utan tenyleg pozitiv lett a halvanybol.Szerintem csinalj uj tesztet! :)
3/12 anonim válasza:
Engem facelle teszt még sosem csapott be, pedig másfél év alatt teszteltem párszor. Más teszt, pl predictor és expect teszt volt már időn belül is halvány és nem voltam terhes. Nekem időn túl lett először halvány pozitív a facelle, másnap reggel már egyértelmű volt. A facelle vizeletsugarasat próbáld ki reggel. Ha ez pozitívat jelentett, akkor az reggel is az lesz.
4/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ilyen volt nekem az első időn túli facelle teszt.
6/12 anonim válasza:
Nekem is idön túl lett pozitív az eslő facelle tesztem, mondjuk nekem 10 perc után elég erős volt a 2. csik. Rá 4-5 napra csináltam újat, az már egyértelmüen pozitív volt időn belül.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de úgy néz ki tárgytalan. Elkezdett rózsaszínes kevés folyásom lenni, úgyhogy szerintem megjön. :(
2015. nov. 9. 17:13
8/12 anonim válasza:
Grat a menzeszedhez. majd megtanulod hogy kell használni a tesztet..
9/12 A kérdező kommentje:
Csiszolhatnál a stílusodon,mert nem a a seggedből rántottál ki.
2015. nov. 9. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!