Kinek volt hasonló?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az esedékes mensim napja előtt csináltam tesztet ami negatív lett. (Eddig 29naposak voltak a ciklusaim, pontosan jött meg)

Aznap elkezdett érzékeny lenni a mellem, feszült mint mensikor szokott. Itt kizártam a babát egyből elkönyveltem megfog jönni.

Másnap nem jött meg viszont azóta kb, vizes folyásom van ami nekem sosem volt (állandóan nedves vagyok) illetve mindig olyan mintha megjött volna.

3napja késik már. Nektek volt hasonló esetleg? Ha igen mi volt a probléma?

Szép hétvégét!

2018. nov. 4. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
szia. verzes elott neked milyen szokott lenni? Nekem mindig szarazsag van akkor ... Amikor volt ilyen vizes folyas es kesett akkor voltam terhes a kislanyommal:)
2018. nov. 4. 12:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia!! Nekem is szinte mindig “szárazság” volt illetve fehéres néha-néha.

De ilyen sosem azért ijedtem meg picikét... Àllandóan azt érzem megjött, közben meg semmi

2018. nov. 4. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:
ttestrol van keped
2018. nov. 4. 12:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Az esedékes előtti napon csináltam ami negatív volt felesleges arról kép.
2018. nov. 4. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Mintha magamat olvasnám. :D

Mensi előtt egy nappal negatívat teszteltem. Utána még mindig nem jött meg, de minden jel arra utalt, hogy meg fog jönni. Végül még 3 napot vártam mire újra teszteltem és egy szép erős pozitív teszt lett az eredménye. Nem hittem el, így délután 3 liter víz után egy gyengébb tesztel ismételtem. Szintén rögtön pozitív volt.

Szóval szerintem érdemes lenne újra tesztelned.

2018. nov. 4. 13:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon félek, rengeteg negatív teszten mentem át és nem tudnám elhinni hogy talán most.. Melleim feszülnek mindig, illetve állandóan mintha megjönne olyan érzésem van közben csak vizes folyás szinte !

Bárcsak. Neked Gratulálok 😍

2018. nov. 4. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!