Volt már valaki hasonló cipőben? Mi lehet ez?
Szia !
Nálam ez van 2 honapja ... 2-3 napos mensi ...
most a 3. Hónapban pedig nem jött meg még!
Hozzáteszem augusztus elején voltunk együtt utoljára mert azóta külföldön van a férjem és csak a jovoheten jön haza !
Tehát mondjuk esetemben kizarom a terhességet ! Szerintem valami hormon baj lehet nálam ! (Most fogok menni dokihoz)
De én a helyedben csinálnék egy tesztet ! Ha az negatív .... valószínű valami hormon probléma van nálad is!
Ismét én (1.)
Szerintem lassacskán lehetnek akar tünetek is !
De ez nem törvényszerű , nem szabad erre hagyatkozni !
Legjobb példa a húgom ! Rohadt érzékeny mindenre értem ez alatt ha van egy kis vírus a levegőben na ő pl tuti azonnal elkapja ... tényleg annyira kényes (nem viselkedésre) a szervezete hogy nagyon !
Amikor teherbe esett semmi baja nem volt .... pedig nagyon paraztunk hogy majd mit fog szenvedni ... hallod semmi baja nem volt , se emelyges, se szédülés, se hányás .... semmi !
Tehát tényleg nem szabad erre alapozni !
Én azt javaslom akkor tesztelj ha az UTOLSÓ együttléttől eltelt már 14 nap !
Ha negatív akkor meg rá két napra csinálnék a helyedben meg egy tesztet ha az is negatív akkor viszont valószínű a hormonok jatszadoznak veled , és akkor javaslom beszélj a dokiddal a mensidrol mert tényleg nem jó hogy ilyen 1,5-2 napos mensi van .... nem tisztulsz ki eléggé , mivel nálad ez nem megszokott !
Irj hogy mi a helyzet nálad ! Kiváncsi vagyok ! :)
Mindkettőtöknek külföldre ment a férje dolgozni
.....
A szervezet nem szeretné ha ezalatt más (más férfi)termékenyítene meg, védekezik egy terhesség ellen, úgy hogy nem érlel petesejtet, így a mensid se normális.
A kérdés hogy miből gondolja a szervezetetek hogy most nem szabad terhesnek lennetek mert nincs itthon az ember (kivéve pár napot).
Vagy mikor háború idejèm fiúk születtek többségben, ezt honnan tudta a nők szervezete, hogy most fiúkra van szüksèg?
Lehet pchiésen indult el nálatok valami, ami megmagyarázhatalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!