Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Voltak hasonló érzések/vágyak?

Voltak hasonló érzések/vágyak?

Figyelt kérdés

Volt már olyan akire úgy 18-19 évesen jött rá az, hogy kisbabát szeretne?

(persze ilyen korán, minden nélkül még nem vágnék bele)..

2 éve vagyunk együtt a párommal, ő is szeretne kisbabát úgy 2-3 év múlva, mikor már ideális lesz.

Imádom a kisbabákat, nagyon szeretnék fiatal anyuka lenni (biztos háttérrel).

Hogyan nyomhatnám el magamban ezt az érzést? Még egyáltalán nem ideális. Fogamzásgátlót szedek és egy hiba miatt terhes lettem, de kémiai terhesség volt és sikerült beleélni magam a dologba.

Mikor látok egy fiatal ismerőst aki ilyen korán szült úgy szeretnék a helyében lenni. Ti mivel nyomnátok el?

2018. aug. 29. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 20 évesen férjhez mentem, onnantól szerettünk volna kisbabát. Sokáig váratott magára, de most, 7 évvel később is azt mondom, teljesen jól megbirkóztunk volna vele akkor is. Nyilván addig várjatok, amíg muszáj, legyen egy házatok v lakásotok, ahol csak ketten éltek, teljes mértékben tartsátok el magatokat, legyen hova visszamenned dolgozni, stb. De alapvetően a fiatal anyaság szuper dolog, én imádom! 😊
2018. aug. 29. 16:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szeretném. :) és a párod mennyi idős volt? Volt lakása? :)
2018. aug. 29. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:
11 évvel idősebb, de mindent közösen értünk el. Először albérletben laktunk, lediplomáztam, 21 éves koromtól dolgoztam én is és félretettünk, amennyit csak tudtunk. 26 voltam, amikor megvettük a kertesházunkat, még pár év hitelünk van, de ezt már féllábon is kibírjuk. Most várjuk a második babánkat és biztosan nem ő lesz az utolsó. 😊
2018. aug. 29. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Énis nagyon szerettem volna már kb 18 éves koromtól. Imádom a gyerekeket, és koromhoz képest mindig is éretebb voltam. Minden vágyam volt hogy fiatal anyuka legyek.

De tudtam hogy nem szabad még gyereket válallnom mert nem volt meg az az anyagi háttér és az akkori kapcsolatom se volt 100%-os.

Így hát tanultam, dolgoztam, éltem a mindennapoknak.

És végül nekem olyan szerencsém lett hogy 3 évvel ezelőtt megtaláltam azt a férfit aki nélkül elsem tudom képzelni az életem. Ő is szeretett volna már gyereket (10évvel idősebb) és a kapcsolatunk kiegyensúlyozott és boldog volt végig. Külföldön dolgozott így 1 év után összeköltöztünk itt kint és dolgoztam énis így már az anyagi háttér is megvolt. Úgy döntöttünk év elején hogy jöhet a baba, aki májusba jött is hozzánk így jelenleg 18hetes vagyok és nagyon boldog mert végül fiatal anya leszek ( 24 éves) egy olyan férfi melett akiben teljesen megbízok és nagyon szeretem és ez melett megtudunk adni neki mindent ami szükséges. 😊

Azt mondom neked hogy élj most meg minden pillanatot élvezd hogy a pároddal kettesbe vagytok,tanulj vagy dolgozz (amit épp csinálsz) és akkor 2-3 év múlva már jöhet és még mindig fiatal anya leszel. De egy biztos kapcsolattal és némi anyagi háttérrel. 😊

2018. aug. 29. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Én kislány korom óta szerettem volna nagy családot, korán babát. Szerencsém volt, mert az általános iskolás osztálytársam vett feleségül és nem is volt kérdés, egyből kell gyerek és első hónapban sikerült is. Ne nyomd el. Mondd meg neki, hogy neked nagyon fontos, ha szeret miért ne? Ez lelki károkat is okozhat benned.
2018. aug. 30. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Jah 21 voltam egy hónap híján :) de már 2 éve együtt vagytok, megkérte a kezed?
2018. aug. 30. 13:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Már volt róla szó, de még nem.
2018. aug. 30. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!