Voltak hasonló érzések/vágyak?
Volt már olyan akire úgy 18-19 évesen jött rá az, hogy kisbabát szeretne?
(persze ilyen korán, minden nélkül még nem vágnék bele)..
2 éve vagyunk együtt a párommal, ő is szeretne kisbabát úgy 2-3 év múlva, mikor már ideális lesz.
Imádom a kisbabákat, nagyon szeretnék fiatal anyuka lenni (biztos háttérrel).
Hogyan nyomhatnám el magamban ezt az érzést? Még egyáltalán nem ideális. Fogamzásgátlót szedek és egy hiba miatt terhes lettem, de kémiai terhesség volt és sikerült beleélni magam a dologba.
Mikor látok egy fiatal ismerőst aki ilyen korán szült úgy szeretnék a helyében lenni. Ti mivel nyomnátok el?
Énis nagyon szerettem volna már kb 18 éves koromtól. Imádom a gyerekeket, és koromhoz képest mindig is éretebb voltam. Minden vágyam volt hogy fiatal anyuka legyek.
De tudtam hogy nem szabad még gyereket válallnom mert nem volt meg az az anyagi háttér és az akkori kapcsolatom se volt 100%-os.
Így hát tanultam, dolgoztam, éltem a mindennapoknak.
És végül nekem olyan szerencsém lett hogy 3 évvel ezelőtt megtaláltam azt a férfit aki nélkül elsem tudom képzelni az életem. Ő is szeretett volna már gyereket (10évvel idősebb) és a kapcsolatunk kiegyensúlyozott és boldog volt végig. Külföldön dolgozott így 1 év után összeköltöztünk itt kint és dolgoztam énis így már az anyagi háttér is megvolt. Úgy döntöttünk év elején hogy jöhet a baba, aki májusba jött is hozzánk így jelenleg 18hetes vagyok és nagyon boldog mert végül fiatal anya leszek ( 24 éves) egy olyan férfi melett akiben teljesen megbízok és nagyon szeretem és ez melett megtudunk adni neki mindent ami szükséges. 😊
Azt mondom neked hogy élj most meg minden pillanatot élvezd hogy a pároddal kettesbe vagytok,tanulj vagy dolgozz (amit épp csinálsz) és akkor 2-3 év múlva már jöhet és még mindig fiatal anya leszel. De egy biztos kapcsolattal és némi anyagi háttérrel. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!